Becali despre Mihai Stoica: Un Iuda

Finanţatorul stelist Gigi Becali a făcut, luni, o comparaţie între Mihai Stoica, preşedintele grupării Unirea Urziceni, şi personajul biblic Iuda şi a precizat că atacurile fostului său angajat i-au deranjat întreaga familie.

1 afișare
Imaginea articolului Becali despre Mihai Stoica: Un Iuda

Becali despre Mihai Stoica: Un Iuda

"Mihai Stoica este singurul om cu care m-am certat, şi m-am certat cu foarte mulţi, care a reuşit prin obrăznicia lui să-mi deranjeze familia, prieteni, mamă, nevastă, copii, bodyguarzi, nepoţi... E singurul care a reuşit să-mi deranjeze toată familia. Nu l-am ameninţat, i-am spus doar: e toată familia împotriva lui, chiar şi prieteni. Mi-a spus un băiat: «Lasă-mă, şefule, să-l judec eu pe ăsta», şi i-am zis nu, că-l judecă legea şi Dumnezeu. E obrăznicie mare, nu poţi să faci aşa ceva, mâna care te-a hrănit s-o muşti, asta a făcut el. A stat la mine în casă, am făcut concedii cu el, copiii mei au făcut vacanţe cu familia lui, şi copiii sunt intrigaţi de ce face el. Ce a făcut el e un gest al lui Iuda, mai rău decât atât nici nu se poate", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că nu înţelege de ce Stoica se comportă aşa. "Nu pot să-mi dau seama, cred că e nebun. Le arăta la bodyguarzi cu degetele, ce să le fac la ăia atunci? Lăsaţi-l în pace, lăsaţi-l în pace, dar până la urmă s-or întâlni ăia cu el pe undeva. Ai câştigat, vino, dă noroc, civilizat, ce e cu gesturile astea, sărea în sus, e nebun! Pe mine m-a bufnit râsul, dar pe ăştia i-a deranjat. Bodyguardul mi-a zis că nu mai poate să conducă de nervi. Eu am vorbit frumos cu el. De ce să-i fie frică, ce, ne batem? E vorba de civilizaţie, de bun simţ, pe care el nu-l are. Nu ştiu ce se întâmplă. La ce să te împaci, şi-a dat în petic. Ce, sunt certat cu Stoica? M-am despărţit de mulţi oameni, dar ca ăsta... Am avut cea mai mare prietenie cu el şi când văd ieşirile astea, mă blochează, nu ştiu ce să cred", a spus Becali.

Oficialul stelist a menţionat că nu-l dă în judecată pentru aceste declaraţii. "I-am spus eu, s-o găsi odată unul care-l linişteşte. Nu mă interesează, nu mă bag, sunt problemele lor. Mi-a zis unul că-l judecă el şi răspunde el în faţa legii, că nu-l mai suportă. Eu i-am zis că nu dau niciun OK, să-l judece Dumnezeu. Nu se poate să faci tot felul de gesturi, e incitare. Un nepot de-al meu, Mache (n.r. - team managerul Stelei, Marius Ianuli) râdea pe acolo. «Ce râzi, bă, că n-ai voie să râzi!», îi spunea MM lui Mache. «Păi de ce să nu râd?». «Că aşa vreau eu!», aşa i-a zis. Dădea cu picioarele în uşă, îl întreba pe Mache de ce râde. Mai dă-l naibii!", a comentat el.

Gigi Becali şi Mihai Stoica au avut un dialog verbal aprins duminică noapte, la o emisiune televizată, cei doi schimbând ironii şi ameninţări.

(Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute de Gigi Becali. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenţiei sau direct adresa de internet http://audio.mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici