Becali, dispus să-şi vândă toţi jucătorii "dacă e vorba de bani mulţi"

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi seară, la televiziunea Sport.ro, că are o ofertă de transfer avantajoasă pentru jucătorul polonez Pawel Golanski, că există o formaţie interesată de Mirel Rădoi şi a adăugat că este dispus să vândă toată echipa "dacă e vorba de bani mulţi".

9 afișări
Imaginea articolului Becali, dispus să-şi vândă toţi jucătorii "dacă e vorba de bani mulţi"

Becali, dispus să-şi vândă toţi jucătorii "dacă e vorba de bani mulţi" (Imagine: Mediafax Foto)

"Am zis că e netransferabil, dar la banii ăştia... Dacă e vorba de bani mulţi, toată echipa o vând. Probabil că nu va fi cazul, dar să dea Dumnezeu să fac eu o echipă nouă la Steaua, să iau eu 50-60 de milioane pe jucători", a spus Becali.

El a precizat că echipa interesată de căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, nu este din "zona Rusiei". "E interes şi din zona aia a Rusiei, dar suma de 15 milioane de care am vorbit nu o dă o echipă din Rusia, ci din altă ţară. Eu atât am cerut, acum aşteptăm, depinde de Campionatul European. Dacă Rădoi va juca bine, putem lua 15 milioane, dacă nu, nu îl dăm. M-au întrebat: 'Chiar e netransferabil?' Nu, dacă aş primi 15 milioane, l-aş da. Am vorbit cu o persoană care e scouter la echipa aia şi jucători ieftini nu prea cumpără echipa aia, 15 milioane e o sumă mică”, a spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că Gheorghe Hagi rămâne un bun naţional, dar nu îl mai consideră naşul său. "Nu am cum să mă împac cu el niciodată, datorită declaraţiilor lui legate de mine cu DNA, declaraţii urâte, murdare. Obligaţia mea morală era Hagi, e bun naţional, simbol, să vedem dacă e antrenor. L-am adus! Obligaţia mea faţă de suporterii Stelei era Lăcătuş, simbolul Stelei mai mult decât Hagi. L-am adus şi mi-am îndeplinit obligaţiile în ce priveşte antrenorii!", a comentat el, adăugând că este mai interesat de judecata FRF cu privire la scandalul banilor de la Cluj decât de ancheta DNA.

Becali a precizat că antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, i-a spus că visul său cel mai frumos este să antreneze Steaua şi Chelsea. Finanţatorul stelist a povestit că la botezul nepotului său, care a avut loc chiar înaintea partidei cu Unirea Urziceni, a vorbit cu Dan Petrescu, spunându-i "în glumă" să o lase mai moale în meciul direct şi să nu mai vorbească urât în presă de Steaua, pentru că el va fi următorul antrenor al "roş-albaştrilor".

"Ai pupat steagul Rapidului, asta au cam uitat-o suporterii. Să nu te gândeşti că-l voi da afară pe Lăcătuş, are un suflet de aur, e un om extraordinar, îl admir. Când va vrea Lăcătuş să plece de la Steaua, peste nu ştiu câţi ani, că eu nu îl dau afară, poate va fi norocul tău", spune Becali că i-a transmis lui Petrescu.

Becali a explicat de ce insistă pentru achiziţionarea mijlocaşului argentinian Emiliano Armenteros de la FC Sevilla B: "L-am văzut eu pe CD, de-aia insist. E un jucător tehnic, care încântă. Piticul ăla (n.r. - Elton) aducea mai mult probleme echipei, dar făcea spectacol şi îl iubeau fanii. Atunci hai să luăm un jucător care să fie şi util, şi să facă şi spectacol. Pe Dănălache l-am văzut în trecut o singură fază, am vrut să-l iau, Mihai Stoica a zis că nu. Acum tot aşa cu Stancu, l-am luat, am dat un milion pe 50 la sută".

Gigi Becali a afirmat că a câştigat 3.000 de euro în urma unui pariu făcut pe câştigătoarea Ligii Campionilor. "Fiecare a pus câte 500, eu şi Neţoiu am ţinut pariul. Dan Petrescu a pierdut 1.500. Eu am luat câştigătoarea, Manchester", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici