Becali: Dorinel Munteanu are 80 % şanse să devină antrenorul Stelei

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că discută cu doi antrenori români, dintre care unul este Dorinel Munteanu de la "U" Cluj, care are 80 la sută şanse să-l înlocuiască pe Marius Lăcătuş, tehnician care a demisionat miercuri, după eşecul cu Olympique Lyon din Liga Campionilor.

17 afișări
Imaginea articolului Becali: Dorinel Munteanu are 80 % şanse să devină antrenorul Stelei

Becali: Dorinel Munteanu are 80 % şanse să devină antrenorul Stelei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Discut cu doi antrenori. Antrenorul va fi român, în niciun caz Protasov. Cu Dorinel Munteanu am vorbit în mare, n-am negociat nimic. M-am interesat dacă poate pleca, a zis să vadă ce poate face, că trebuie să plătească ce a primit până acum. Dorinel Munteanu are 80 la sută şanse să ajungă la Steaua. Nu e o problemă să-i plăteasc acolo ce a luat la U Cluj, 30.000-40.000. Joi, la 11.00-12.00, veţi afla numele noului antrenor, sigur nu e nici Andone, nici Dan Petrescu", a spus, miercuri, Becali la Realitatea TV.

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici