Becali: E mai bine pentru Maxim că pleacă în străinătate

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că nu regretă ratarea transferului mijlocaşului Alexandru Maxim, care a ales să evolueze la VfB Stuttgart, precizând că în Germania nu va avea parte de aceleaşi tentaţii extrasportive.

172 afișări
Imaginea articolului Becali: E mai bine pentru Maxim că pleacă în străinătate

Alexandru Maxim (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu regret în niciun fel că nu l-am luat. În opinia mea, e foarte bine pentru el că pleacă în străinătate, pentru că îşi schimbă într-un fel viaţa. O ia pe un nou drum, pe care trebuie să îl bătătorească ca lumea. Aici era un drum care începea să fie periculos, cu vedete, cu femei. Nici nu ştiu dacă ar fi făcut faţă la noi, pentru că e greu să joci în locul lui Chipciu, Tănase, Popa. Dar totuşi e valoros şi cred că va face faţă acolo", a spus Becali, la Gsp TV.

Gigi Becali a afirmat că Maxim are mai multe şanse să ajungă un fotbalist de valoare în urma acestui transfer. "Dacă o să aibă alte preocupări şi o să umble după vedete, nu o să facă faţă. Dacă va fi un băiat cuminte şi se va ţine de fotbal, va ajunge un fotbalist mare, cred. Ăsta este sfatul meu pentru el. Să uite vedetismul, să uite vedetele de la televizor şi să caute să stea liniştit. Viaţa privată contează foarte mult pentru un fotbalist. El comunică cu astea de aici şi apoi se grăbeşte să vină repede în ţară şi să se vadă cu aia", a completat Becali. 

Maxim, 22 de ani, de patru ori internaţional, a evoluat la Espanol Barcelona înainte de a se transfera în 2011 la Pandurii Târgu Jiu. Alexandru Maxim va pleca astăzi în Germania, unde va efectua vizita medicală în vederea semnării unui contract cu gruparea VfB Stuttgart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici