Becali este singurul vinovat pentru haosul de la Steaua, susţine AISS

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) consideră că principalul vinovat pentru "haosul şi mediocritatea în care se zbate Steaua" este finanţatorul Gigi Becali, menţionând că protestele la adresa acestuia vor continua până va pleca de la gruparea din Ghencea.

14 afișări
Imaginea articolului Becali este singurul vinovat pentru haosul de la Steaua, susţine AISS

Becali este singurul vinovat pentru haosul de la Steaua, susţine AISS (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar dacă a provocat demisia antrenorului Marius Lăcătuş, declarând că acesta este vinovat de situaţia echipei, este evident că situaţia actuală este rodul acţiunilor lipsite de orice urmă de competenţă ale lui George Becali. AISS consideră că nu se poate face performanţă în climatul pe care îl asigură un personaj certat cu legea şi cu bunul simţ, indiferent de cine stă pe banca tehnică sau de lotul de jucători", precizează AISS.

Considerând că Gigi Becali se face vinovat şi de terfelirea unor nume precum Ladislau Boloni, Anghel Iordănescu sau Gheorghe Hagi şi că acţiunile şi declaraţiile sale referitoare la implicarea sa la echipă după plecarea lui Marius Lăcătuş sunt iresponsabile, AISS cere "încetarea oricărei legături dintre Becali şi Steaua", menţionând că, în caz contrar, suporterii stelişti vor continua protestele la adresa finanţatorului Gigi Becali.

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua, după o discuţie avută cu finanţatorul Gigi Becali.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Steaua ocupă locul 7 în Liga I, cu 52 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici