Becali: Fiecare jucător va câştiga 16.000 de euro pentru victorii cu Unirea, Rapid şi UTA

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la o emisiune televizată, că fiecare jucător stelist va încasa aproximativ 16.000 de euro pentru victorii în meciurile cu Unirea Urziceni, Rapid şi UTA, câte 6.000 de euro din prime şi 10.000 de euro bonus.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Fiecare jucător va câştiga 16.000 de euro pentru victorii cu Unirea, Rapid şi UTA

Becali: Fiecare jucător va câştiga 16.000 de euro pentru victorii cu Unirea, Rapid şi UTA (Imagine:Mediafax foto)i

"Am avut emoţii de parcă juca Steaua în Liga Campionilor. CFR a făcut un mic pas greşit, etapa următoare nu joacă nici Fabbiani, nici Panin, două piese de bază, poate îi bate Farul acasă. Dacă batem Unirea şi Rapidul ne apropiem la trei puncte. Dacă-mi ajută Dumnezeu, pot fi pe primul loc într-o săptămână, poate îi bate şi Iaşiul. Cu Ceahlăul n-au jucat nimic, presiune...Am fost la echipă, jucătorii vor lua câte 10.000 bonus pentru astea trei meciuri, cu Urziceni, Rapid şi UTA, în afară de prime, în jur de 6.000, deci vreo 16.000", a spus Becali la Fanatik Show.

Becali a precizat că a trăit cu sufletul la gură finalul meciului Ceahlăul - CFR, scor 0-0. "Mi-era frică de ghinion, că au tot avut noroc pe final de meci. E bine şi-aşa, Ceahlăul a avut mai multe ocazii, e foarte bine, două puncte pierdute de ei sunt foarte bune. Sun superfericit. Să nu se mai laude ei că joacă în Liga Campionilor", a comentat el.

Conducătorul stelist a menţionat că de acum înainte echipa sa nu mai are cum să se împiedice, la valoarea lotului, şi că nimeni nu le mai poate sta în cale "roş-albaştrilor". "Săptămâna trecută am avut bucurii cu Dinamo şi Rapid, acum poate vrea Dumnezeu să nu mai stau cu aşa emoţii şi îmi dă într-o săptămână satisfacţii şi mai mari. Chiar dacă o să ajungem pe locul întâi, mai rămân opt-nouă meciuri, trebuie să câştigăm tot. Sunt bucuros că CFR a făcut un pas înapoi. Trebuie să învingem cu Unirea şi cresc speranţele şi procentele. Vom spulbera Unirea din temelii", a subliniat Becali, adăugând că nu îl sperie Poli Ştiinţa Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici