Becali: Fraţii Costea sunt doi măscărici, Tătăruşanu doarme. Te lasă mut o înfrângere ca asta

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a criticat dur pe fotbaliştii stelişti după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, spunând că echipa nu a jucat nimic, fraţii Mihai şi Florin Costea au fost "doi măscărici" şi Ciprian Tătăruşanu a dormit în poartă.

528 afișări
Imaginea articolului Becali: Fraţii Costea sunt doi măscărici, Tătăruşanu doarme. Te lasă mut o înfrângere ca asta

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Ce mai pot să spun ceva? Te lasă mut o înfrângere ca asta. Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic, dacă n-ai atacanţi adversarii nu se tem de tine. Dacă ai doi măscărici în faţă acolo, au fost doi măscărici, doi păcălici, fraţii Costea, ce să mai? Nu-i vorba că n-au jucat ei, au fost de râs, se încurcau în minge. Şi Tătăruşanu doarme în poartă şi lui Galamaz îi e frică să atace... Nu avem atacanţi. Ăştia doi îi dau lui Mititelu, să-i ia el pe amândoi. Să vină să-i ia, să-i ducă la Craiova. Trebuie să iau în iarnă doi atacanţi. Pe fraţii Costea îi veţi vedea numai în tribună, în lotul ăla lărgit. Trebuie să iau doi atacanţi şi un mijlocaş. Dacă noi nu pasăm nimic, singurul jucător de calitate care pasează era Tănase care ajungea acolo în faţă... După aia Ilie l-a mai scos şi pe Bicfalvi, care mai avea forţă, l-a băgat pe Năstăsie, pe care nici nu l-am văzut. Nu abandonez eu, dar lupta normal că n-o pot câştiga cu fraţii Costea şi cu Năstăsie sau cu Galamaz, care e al doilea meci în care ne cam curăţă", a spus Becali la Digi Sport, precizând că singurii "care s-au mai mişcat" au fost Brandan, Tănase şi Geraldo.

"Mihai Costea mi-a dat mesaj acum, că cică el nu e măscăriciul nimănui şi că din iarnă ne despărţim. Bine mă, ne întâlnim mâine, îmi aduceţi banii luaţi până acum şi aia e", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a precizat că Tătăruşanu nu a avut o poziţie bună la faza golului echipei Ceahlăul.

"Tătăruşanu doarme, îl fură valul. Am mai luat goluri când el dormea, el doarme şi după aia se uită la minge cum intră în poartă. El nu avea o poziţie bună, nu era concentrat, el stătea pur şi simplu, dormea", a explicat el.

Becali a menţionat că arbitrajul lui Marius Avram a fost impecabil, deşi steliştii au acuzat neacordarea unui penalti în prima repriză.

"Nici nu am meritat victoria că dacă meritam victoria mă luam eu de acel 11 metri. Când omul arbitrează impecabil te iei de un 11 metri? Omul a arbitrat totul corect. Ar fi urât din partea mea după ce echipa nu joacă nimic să mai zic de 11 metri. Până la urmă mingea tot ieşea afară. Campionatul nu s-a terminat, acum suntem condamnaţi să câştigăm toate meciurile, cu FC Braşov, Dinamo, CFR şi Sibiu, şi la iarnă să cumpăr doi atacanţi şi un mijlocaş", a adăugat el.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Stana, în minutul 51, care a pătruns pe partea stângă şi a trimis un şut-centrare care l-a depăşit pe Tătăruşanu şi a intrat în plasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici