Becali: Hagi i-a cerut scuze lui Lovin prin intermediul lui Iaşko

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică noaptea, la o emisiune televizată, că Gheorghe Hagi i-a cerut scuze mijlocaşului Florin Lovin, prin intermediul antrenorului de portari Zoltan Iaşko, pentru faptul că l-a schimbat în timpul meciului cu Slavia Praga din LC.

4 afișări
Imaginea articolului Becali: Hagi i-a cerut scuze lui Lovin prin intermediul lui Iaşko

Becali: Hagi i-a cerut scuze lui Lovin prin intermediul lui Iaşko

"Hagi i-a transmis lui Lovin prin Iaşko la două zile după meci că a greşit cu el. Da, şi-a cerut scuze. Aşa mi-a spus Lovin, dacă m-a minţit, vă mint şi eu pe voi. Hagi trebuia să-i asculte pe cei de pe bancă, îi tot spuneau să nu-l schimbe pe Lovin", a spus conducătorul FC Steaua.

Becali a repetat că antrenorul echipei UTA, Marius Lăcătuş, este prima variantă pentru postul de antrenor la Steaua din iarnă. "Lăcătuş va veni cu voinţa mea la Steaua. La ora asta, orice antrenor din România vine dacă îi fac ofertă. Nu vreau să se speculeze că l-aş vrea pe Lăcătuş ca să mă pun bine cu suporterii. Nu l-am făcut pe Lăcătuş beţiv niciodată. Bine, dacă Pedrazzini va face performanţă, nu se pune problema să nu i se dea o şansă. Dacă Pedrazzini nu va conirma până la sfârşitul turului şi Lăcătuş va fi cu UTA pe 7-8, înseamnă că are valoare şi îl iau la Steaua. Bine, dacă pierde vreo două-trei meciuri, Pedrazzini pleacă mai devreme, la revedere", a spus patronul Stelei.

Becali a menţionat că Steaua este un patrimoniu naţional mai mare decât Hagi. "Nu l-am călcat în picioare, şi-a dat demisia, nu l-am dat eu afară, n-am vrut să-l dau afară. Îl voi aduce pe Hagi înapoi atunci când voi face o echipă superputernică, încât Hagi să nu mai poată greşi. Timpul va demonstra dacă am făcut bine sau nu. Hagi să-şi vadă de viaţa lui, eu o să-mi văd de viaţa mea, Steaua va merge mai departe şi peste o sută, şi peste două sute de ani, cu sau fără Becali. Dacă nu-l dădeam atunci pe Zenga afară, poate nu câştigam campionatul, deci am făcut bine", a subliniat el.

El a declarat că nu îi face echipa lui Pedrazzini, dar că atâta timp cât se va implica, o va spune public. "Nu pot antrena pentru că nu am cunoştinţe de antrenor, dar dacă vreau un jucător - doi în teren, orice antrenor va fi, aşa va trebui să facă. Să-mi demonstreze că din cauza mea, că am cerut eu asta, nu a mers jocul, că n-a făcut faţă jucătorul şi atunci jos pălăria şi sus mâinile. Dacă eşti angajatul meu, spun, cât e el de marele Hagi. Trebuia să nu-şi dea demisia, să demonstreze. Ce teroare i-am făcut? Nu l-am atacat pe Hagi, el a încercat să mă distrugă atunci când strângea semnături, dar le-am uitat", a spus el.

Gigi Becali a menţionat că Hagi a vrut să ia la momentul respectiv, atunci când a preluat clubul, semnături şi de la Helmuth Duckadam, Adrian Ilie sau Marius Lăcătuş. "De-asta îl apreciez pe Lăcătuş, pentru caracterul lui, a spus atunci că nu semnează, pentru că e vorba de un om care dă bani la Steaua", a menţionat oficialul grupării din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici