Becali: Îmi era milă de Mihai Stoica, dar el nu e în măsură să pună condiţii

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, că este deranjat de faptul că a auzit că Mihai Stoica a impus unele condiţii să vină la gruparea "roş-albastră" iar acesta nu este în măsură să o facă.

22 afișări
Imaginea articolului Becali: Îmi era milă de Mihai Stoica, dar el nu e în măsură să pună condiţii

Becali: Îmi era milă de Mihai Stoica, dar el nu e în măsură să pună condiţii (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Mie îmi pare rău de fapt în ce post e el. A fost o discuţie dacă vii sau nu vii. Acum am înţeles că zice el că pune condiţii. Păi e el în măsură să pună condiţii? Mie îmi era milă în ce postură e el, a fost fratele meu mai mic. Şi el crede că am eu nevoie, că sunt disperat", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că cine îi pune condiţii nu ajunge la Steaua. "Păi îi pune el condiţii lui Becali? Dacă îi pui condiţii lui Becali, te cureţi şi nu mai vii niciodată. Am auzit că a spus că pune condiţii, aşa mi-a spus un jurnalist, că pune condiţii mai drastice decât Piţurcă", a mai spus el.

Becali a precizat că Mihai Stoica i-ar fi luat locul lui Marius Ianuli la Steaua dacă ar fi venit. "El dacă venea, i-am şi spus, venea pentru vestiar şi antrenamente. Avea el funcţie de conducere dacă venea? El era un fel ce era la Urziceni. N-avea niciun fel de semnătură. Nu era Argăseală şeful lui, nici Duckadam, el mă avea şef pe mine şi făcea treaba asta cu echipă, stătea pe lângă echipă. Păi ce, Mache (n.r. - Marius Ianuli, team manager) are vreun şef? El era Mache. Era mai onorabil să fie la Steaua în funcţia pe care o avea la Urziceni. Asta ştie cel mai bine să facă, pentru asta voiam să-l iau", a explicat el.

Finanţatorul a anunţat că va rămâne prieten cu Mihai Stoica. "Poate o să mă întâlnesc cu el, poate nu mă întâlnesc. Poate vorbim la telefon şi zice de condiţii, atunci, la revedere, rămânem prieteni, că nu vreau să mă cert cu el. La Steaua face legea numai Becali iar el poate să aibă grijă de vestiar şi de treburi. Asta trebuie să facă el, relaţia cu suporterii şi jucătorii. Şi relaţiile cu conducătorii adverşi din cupele europene. Nu e puţin lucru", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici