Becali: Împotriva Stelei au fost Mircea Sandu, un club de fotbal şi un conducător

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, la o emisiune televizată, că în cazul "valiza", împotriva Stelei au fost preşedintele FRF, Mircea Sandu, un club care voia să ia locul "roş-albaştrilor" în Liga Campionilor şi preşedintele unei grupări din provincie.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Împotriva Stelei au fost Mircea Sandu, un club de fotbal şi un conducător

Becali: Împotriva Stelei au fost Mircea Sandu, un club de fotbal şi un conducător (Imagine: Mediafax Foto)

"E păcat că Mircea Sandu s-a îmbătat de putere, e prieten cu Platini, dar asta nu înseamnă că trebuie să dicteze cum vrea el. Borcea n-a avut nicio legătură cu acest caz, n-avea niciun interes. Au fost implicaţi Mircea Sandu, o echipă care voia să locul Stelei în Liga Campionilor şi un conducător de la o echipă din România, nu din Bucureşti, care a pus puţin umărul la Comisia de Disciplină, deci în primă fază. Ştiu cum au mers lucrurile. La ora asta Gică Popescu ar fi bun ca preşedinte la FRF. E un om cu bani, un manager bun, a demonstrat în afaceri, îl ştiu om cu demnitate. Am lucrat cu el, i-am dat şapte miilioane împrumut, mi i-a dat înapoi cu 15 zile înainte de termen", a spus Becali la Fanatik Show.

Gigi Becali a menţionat că dacă FRF va scoate paragraful din regulament cu interzicerea premierilor, aşa cum va propune, va face publice bonusurile pe care le oferă adversarele contracandidatelor: "Sandu a înăsprit legile, se crede dictator. N-aş avea nimic împotrivă să rămână Sandu, dar nu pot să nu văd lucrurile murdare. Vreau o AG care să hotărască ce se întâmplă cu el. N-am nimic cu el, nu îmi poate face rău, echipa decide pe teren. A încercat să-mi facă rău, n-a putut".

Becali a precizat că Steaua are ofertă de 6-7 milioane de euro pentru fundaşul Dorin Goian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici