Becali, interesat de Conceicao pentru postul de antrenor

Finaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi că unul dintre motivele pentru care îl angajează pe Marcel Popescu este faptul că acesta se află în relaţii foarte bune cu antrenorul Antonio Conceicao, adăugând că admiră foarte mult ceea ce a făcut tehnicianul la FC Braşov, din nimic.

25 afișări
Imaginea articolului Becali, interesat de Conceicao pentru postul de antrenor

Becali s-a arătat interesat de Conceicao pentru postul de antrenor (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Becali a spus că Popescu se află în relaţii foarte bune cu antrenorul FC Braşov, Antonio Conceicao, şi că apreciază cel mai mult jocul braşovenilor şi al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, ultima echipă fiind antrenată de Petre Grigoraş.

"Marcel Popescu e în relaţii bune şi e impresarul lui Conceicao, aşa am înţeles. Îl recomandă faptul că a făcut din Braşov o echipă care joacă cel mai frumos fotbal. Ei şi cu Pandurii Târgu Jiu. Ce înseamnă asta? Conceicao şi ăla de la Pandurii sunt antrenori. Mie de ăia îmi place. Iei de colo de colo şi faci o echipă care combină frumos, asta e mână de antrenor. Din nimic a făcut bici şi ăla la Braşov şi ăla la Târgu Jiu. Cum fac, bă, ăia şi noi nu putem? 150 de jucători am luat şi tot nu facem aşa. Dar o să facem din vară", a mai spus el.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Antonio Conceicao să devină antrenorul Stelei din vară, Becali a răspuns: "Bine, mă, mai bine nu vă spuneam!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici