Becali: Iovov e rezolvat, l-am ofertat pe Varga

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că transferul atacantului bulgar Hrito Iovov este perfectat, acesta precizând că l-a ofertat şi pe jucătorul formaţiei Sportul Studenţesc, Dacian Varga, care în tur a evoluat la Unirea Urziceni sub formă de împrumut.

22 afișări
Imaginea articolului Becali: Iovov e rezolvat, l-am ofertat pe Varga

Becali: Iovov e rezolvat, l-am ofertat pe Varga (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Iovov este rezolvat, iar cu «Doi» (n.r. - fundaşul Ouon) se va rezolva. Îmi pun foarte mari baze în ei, dar acum ce o vrea Dumnezeu. Mâine sau poimâine va veni Iovov în ţară. Pentru Varga am făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro, asta dacă ia Steaua campionatul. I l-am cerut lui Şiman împrumut până în vară", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că atacantul Krum Bibişkov şi-a reziliat contractul cu Steaua. "Bibişkov a cerut rezilierea contractului şi o sumă de bani. Vom vedea câţi bani. Îi vom da banii pe contract", a completat Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că managerul sportiv Basarab Panduru se află în Portugalia, pentru a căuta jucători ce ar putea evolua la Steaua. "I-am dat ordin lui Panduru să găseacă jucători prin Portugalia. Răspunde de ce aduce", a subliniat Becali.

Gigi Becali a adăugat că are încredere în jucătorii bulgari, chiar dacă Bibişkov a dezamăgit la Steaua: "Pe Jelev îl ştim, era căpitan la Oţelul şi ţinea echipa. Iovov se vede că are calităţi, iar pe «Doi» l-a văzut Stoichiţă. Am o impresie foarte bună despre bulgari".

Becali şi-ar dori ca mijlocaşul Mihăiţă Pleşan să nu plece de la Steaua. "Aş prefera să nu plece Pleşan, are o clauză de 300.000 de euro, dar dacă îşi va găsi echipă va pleca", a conchis Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici