Becali: Jucătorii împrumutaţi de Internaţional de la CFR s-au dat la o parte

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat, la Sport.ro, că jucătorii împrumutaţi de Internaţional Curtea de Argeş de la CFR Cluj s-au dat la o parte în meciul de sâmbătă, care a adus clujenilor al doilea titlu, şi s-a declarat invidios pe metodele folosite de formaţia ardeleană.

20 afișări
Imaginea articolului Becali: Jucătorii împrumutaţi de Internaţional de la CFR s-au dat la o parte

Becali: Jucătorii împrumutaţi de Internaţional de la CFR s-au dat la o parte (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Îi felicit, jos pălăria în faţa lor! Tot ce s-a vehiculat, cu Alba Iulia, şi chiar şi astăzi, dacă legea permite, n-ai ce să spui. Dacă legea permite să ai jucători (n.r. - împrumutaţi), aste este mită şi corupţie. Dacă ai jucători la Alba Iulia şi se dau la o parte, dacă ai jucători la Internaţional şi se dau la o parte, legea permite... Eu le transmit feliciări pentru că au luat campionatul. S-au dat la o parte sută la sută. Kone (n.r. - Emmanuel Kone de la Internaţional) ală negru vorbea cu fundaşul Dani (n.r. - de la CFR Cluj)... Numai eu am dat trei milioane la o echipă şi aia m-a încurcat să iau campionatul. Am rămas în istorie ca singurul om prost din lumea asta care cheltuie trei milioane la o echipă să-l încurce să ia campionatul. Sunt foarte invidios, dar n-am ce să iau de la modelul lor. Mie mi-e frică să fac ce au făcut ei. Au făcut, tot respectul şi îi felicit pentru campionat. Probabil că Passkany sau Mureşan putea să le dea telefon la jucătorii ăia trei ai lor săi şi să le spună că din vară se vor întoarce la CFR. Legal i-a sunat, că erau jucătorii lor. Poate le-a spus: «Ia semnează un act adiţional pentru încă 50.000 la contract». Şi era legal", a afirmat Becali la Sport.ro.

Finanţatorul stelist spune că este dureros să-i privească pe clujeni cum ridică trofeul Ligii I: "E un lucru dureros pentru mine că au trecut patru ani şi nu am luat campionatul şi asta mă face să nu uit această seară. Peste un an de zile nu vreau să se mai întâmple această durere pe care o am în suflet: să văd cupa campionatului ridicată de jucătorii altei echipe."

Becali a declarat el ar fi premiat jucătorii formaţiei Internaţional Curtea de Argeş în meciul cu CFR Cluj dacă era în locul conducătorilor de la FC Vaslui sau Unirea Urziceni, echipe care mai aveau şanse să câştige campionatul. "Eu dacă eram în locul Urziceniului sau Vasluiului dădeam o premiere. Nu vreau să vorbesc cu păcat, nu ştiu dacă ei au făcut asta. Dar nu e nimic rău în a face aşa ceva. Acum nu mai e nicio problemă în regulament. Pentru aşa ceva doar eşti amendat şi primeşti trei luni de suspendare, că nu ar fi fair-play", a spus Becali.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a doua oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de sâmbătă, scor 2-1, de pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici