Becali: Lăcătuş îl va înlocui pe Munteanu la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că Marius Lăcătuş îl va înlocui pe Dorinel Munteanu la conducerea tehnică a grupării din Bulevardul Ghencea.

9 afișări
Imaginea articolului Becali: Lăcătuş îl va înlocui pe Munteanu la Steaua

Becali: Lăcătuş îl va înlocui pe Munteanu la Steaua

"Eu ştiu care va fi viitorul Stelei. Lăcătuş este antrenorul Stelei. Am vorbit cu el, l-am anunţat prin impresar. Am vorbit cu Dorinel Munteanu şi când se va intoarce ne vom despărţi pe cale amiabila. 200.000 de euro trebuie să-i dau. Nu este adevărat că Lăcătuş nu poate antrena Steaua. Am vorbit cu Mircea Rădulescu iar Lăcătuş poate să antreneze" a spus Gigi Becali la Sport.ro

Becali a afirmat că încă nu a discutat cu actualul antrenor, Dorinel Munteanu, ci doar cu impresarul acestuia. "Am recunoscut deja ca imi pare rău de plecarea lui Lăcătuş. A fost o greşeala, am vorbit deja cu el, am făcut o declaraţie dupa meciul cu Lyon dar atât. Nu am vorbit cu Dorinel, am vorbit cu impresarul lui să ii reziliem contractul pe cale amiabilă. Pe Lăcătuş l-am anunţat la telefon că este noul antrenor al Stelei. Dumnezeu ştie cu cine pot sa iau titlul. Asta e hotărârea mea şi asta am să fac acum", a menţionat Becali.

Citeşte şi

Bilanţul lui Munteanu la Steaua: o victorie, patru egaluri şi trei înfrângeri

Becali: Lăcătuş va câştiga 250.000 de euro pe an

Lăcătuş: Dacă vom cădea de acord asupra unor lucruri, voi veni la Steaua

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici