Becali: Lăcătuş va câştiga 250.000 de euro pe an

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, că Marius Lăcătuş, care a acceptat să revină în funcţia de antrenor, va avea un contract de 250.000 de euro pe an, şi va câştiga încă atât dacă ia campionatul.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Lăcătuş va câştiga 250.000 de euro pe an

Becali: Lăcătuş va câştiga 250.000 de euro pe an

"Lăcătuş e noul antrenor al Stelei. De-aia l-am pus, că Steaua juca fotbal când era el. Am stat şi m-am gândit, m-am consultat cu apropiaţii mei, mai bine juca Steaua cu Lăcătuş. Am regretat că i-am acceptat demisia, am greşit atunci, că dacă insistam, nu pleca. Atunci a spus că am acceptat repede demisia lui. Mi-a convenit atunci, acum i-am spus că vreau să revină. Lăcătuş va avea 250.000 pe an, 250.000 dacă ia campionatul, 200.000 dacă intră în Liga Campionilor. Nu trebuie semnătură. Acum vrea mai mulţi bani. A zis: ai greşit faţă de mine, trebuie să plăteşti mai mult. Are dreptate şi el", a spus Becali la Fanatik Show.

Becali a spus că nu e frumos să vorbească prea multe de Dorinel Munteanu. "Cu Lăcătuş jucam un fotbal mai frumos. Pe Dorinel l-am anunţat prin impresarul lui. I-am dat 50.000, o să îi mai dau 100.000 şi să ne despărţim prieteneşte. Clauza era de 200.000, dar o să-i dau 150.000, mai lasă fiecare de la el. Lăcătuş îmi zicea că ce o să zică lumea. La Steaua când eşti chemat vii, nu mă interesează ce zice nimeni", a comentat Becali.

Gigi Becali a precizat că trei sferturi din echipă a lăcrimat când a plecat Lăcătuş, iar acesta a plâns. "M-a impresionat atunci. Am o relaţie foarte bună cu el, are o relaţie foarte bună cu jucătorii. I-am spus că voi zice exact cum a fost atunci, ca să nu cadă totul în cârca lui, să zică lumea că de ce a venit înapoi. Regulamentul spune că e voie să antrenezi o singură echipă într-un sezon, nu zice că un singur contract. Mircea Rădulescu a spus că vor consulta juriştii, dar nici ei nu pot spune altceva. Dinamo să-şi ia adio de la titlu, îl va lua Steaua. Am văzut ce mare forţă e Dinamo. Cât am aşteptat să câştige războiul, echipa lui Olăroiuuuu...Noi jucam în Liga Campionilor, Dinamo era pe la curse de câini", a subliniat conducătorul stelist.

Citeşe şi

Becali: Lăcătuş îl va înlocui pe Munteanu la Steaua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici