Becali: Lăcătuş va rămâne la Steaua dacă termină măcar pe locul doi

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, i-a transmis lui Marius Lăcătuş că nu se amestecă în primul 11, dar că e în joc viitorul lui ca antrenor dacă nu termină măcar pe locul doi.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Lăcătuş va rămâne la Steaua dacă termină măcar pe locul doi

Becali: Lăcătuş va rămâne la Steaua dacă termină măcar pe locul doi (Sursa: Mediafax Foto)

Gigi Becali a dezvăluit, marţi seară, la Sport.ro, ce i-a transmis antrenorului Marius Lăcătuş la întâlnirea de marţi. "I-am zis: fă cum vrei echipa, nu mă amestec eu în primul 11, e problema ta, dar gândeşte-te că e viitorul tău în joc, dacă nu vei câştiga locul doi, vei pleca, ai grijă cum te joci cu viitorul tău. I-am spus: eu pot pierde un an cu Steaua, dar e în joc viitorul tău ca antrenor. Dayro Moreno e cel mai bun conducător de joc, i-am spus lui Marius, dar el decide", a spus Becali, adăugând că Lăcătuş va rămâne la Steaua şi de la vară dacă termină măcar pe locul doi.

Gigi Becali a menţionat că, dacă nu va juca bine, chiar şi căpitanul Mirel Rădoi ar putea deveni rezervă: "De ce a rămas Surdu? Pentru că nu puteam da toată echipa afară, pentru că am dat 700.000 pe el, pentru că are 23 de ani şi poate să sară. Dacă nu sare, la vară pleacă şi el".

Becali a menţionat că, pe vremea când era antrenor la Steaua, Victor Piţurcă nu se putea băga peste el, dar că uneori acesta îi asculta sfaturile din prietenie, iar peste Cosmin Olăroiu nu a intrat decât în ultima vreme, în ultimele opt etape din campionatul trecut, deoarece acesta a avut rezultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici