Becali: Maicon, un atacant brazilian, va semna cu Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, vineri seară, că un atacant brazilian, Maicon, va evolua, sub formă de împrumut, până la sfârşitul campionatului, pentru gruparea antrenată de Marius Lăcătuş.

34 afișări
Imaginea articolului Becali: Maicon, un atacant brazilian, va semna cu Steaua

Becali: Maicon, un atacant brazilian, va semna cu Steaua (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Îl cheamă ca pe fundaşul dreapta de la Internazionale Milano, Maicon. E un brazilian care a jucat în Ucraina. Vine împrumut până în vară, 200.000 de euro. Este un fel de al doilea atacant, stângaci. Transferul e sigur", a spus Gigi Becali la Gsp Tv.

Atacantul brazilian Maicon Pereira de Oliveira, 22 de ani, evoluează din 2009 la gruparea din Ucraina Volin Luţk.

Becali a menţionat că pe lângă atacantul brazilian, la Steaua ar mai putea ajunge şi un jucător iranian. "Mai e posibil să vină unul din ţările arabe. E tot un atacant, joacă în echipa naţională a Iranului. Dacă va veni, va veni tot împrumut", a mai spus Becali.

Gigi Becali a anunţat că Andrei Ionescu şi Marius Onofraş nu au vrut să evolueze sub formă de împrumut la echipa Unirea Urziceni şi doar Mihai Onicaş a acceptat propunerea. Pe lângă Onicaş, la Unirea Urziceni vor evolua sub formă de împrumut şi Alin Toşca şi Valentin Lupu. Becali a mai precizat că Dinamo îl va împrumuta pe Georgian Păun la Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici