Becali: Nu e normal ca trei unguri s-o arbitreze pe Rapid, care e în coasta CFR-ului

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că nu este normal ca "trei unguri" să oficieze la meciul Ceahlăul - Rapid, restanţă din etapa a IX-a a Ligii I, când formaţia giuleşteană este principala urmăritoare a echipei CFR Cluj.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Nu e normal ca trei unguri s-o arbitreze pe Rapid, care e în coasta CFR-ului

Becali: Nu e normal ca trei unguri s-o arbitreze pe Rapid, care e în coasta CFR-ului

"Nu este normal. Mie-mi convine, dar nu e normal. Să pui să arbitreze trei unguri o echipă ca Rapid, care este în coasta CFR-ului, nu e normal. Vă daţi seama, pentru mine ar fi extraordinar să o fure pe Rapid, ca să îi bată Ceahlăul, dar dreptatea e dreptate. Mai ales că tuşierul ăla, Szekely parcă...A, da, Miklos Nagy, e un mare nenorocit, cel mai mare nenorocit. O să vedeţi ce se va întâmpla, o să ridice steagul că e fault, face şi pe centralul, semnalizează aiurea. Mi-ar conveni, dar trebuie să spun care e dreptatea. Dacă în Ţara Românească punem trei arbitri unguri să arbitreze pe Rapid cu Ceahlăul, când Rapid e la concurenţă cu CFR, asta nu e normal", a spus Becali.

Finanţatorul stelist l-a atacat dur pe Miklos Nagy şi după meciul pierdut în faţa echipei Dinamo, în deplasare, în campionatul trecut, când asistentul clujean a semnalizat că stelistul Cyril Thereau l-a lovit pe dinamovistul Cosmin Moţi, semnalizare în urma căreia centralul Sorin Corpodean l-a eliminat pe atacantul francez.

Patronul FC Steaua a menţionat că s-a bucurat când a auzit ce arbitri vor fi la acest meci, dar se gândeşte că lucrurile care i se întâmplă acum echipei Rapid i se pot întâmpla mai târziu şi formaţiei "roş-albastre". "La LPF o să cerem arbitri străini. O să fie câţiva arbitri români de valoare şi atât! Nu poate cineva să ne comande nouă, nu e dictatură. Ei vor să creeze o dictatură la FRF, dar nu poţi face asta. Noi, cluburile, suntem patronii FRF şi LPF. Dacă noi hotărâm că vrem arbitri străini, ei trebuie să execute. Şi vrem, ca să nu mai existe suspiciuni, nu ne jucăm aşa", a comentat el.

Asistentul clujean Miklos Nagy, alături de centralul Tiberiu Lajos şi de observatorul clujean Dan Dragoş Crăciun, a fost delegat la restanţa Ceahlăul-Rapid, programată miercuri, stârnind un val de proteste din partea oficialilor rapidişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici