Becali: Nu o să stau acum să îngenunchez în faţa lui Piţurcă

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu FC Braşov, scor 1-1, că nu îl mai interesează managerul general Victor Piţurcă şi nu va ajunge acum să "îngenuncheze".

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu o să stau acum să îngenunchez în faţa lui Piţurcă

Becali: Nu o să stau acum să îngenunchez în faţa lui Piţurcă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu mă interesează Victor Piţurcă. Să facă ce vrea. Nu o să stau acum să îngenunchez în faţa lui", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că Steaua ar fi meritat să învingă în meciul cu FC Braşov. "Am controlat jocul şi pe final, dacă eram mai atenţi, puteam să şi câştigăm. Consider că meritam victoria, dar după gol ei au venit peste noi şi asta a fost. Am controlat jocul şi puteam pleca cu trei puncte", a precizat patronul stelist.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici