Becali: O să-l sun pe Piţurcă după ce fac curăţenie în lot

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că nu a mai discutat cu tehnicianul Victor Piţurcă despre trecerea acestuia pe banca tehnică a "roş-albaştrilor" şi va avea o discuţie cu fostul selecţioner după ce "va face curăţenie în lot".

12 afișări
Imaginea articolului Becali: O să-l sun pe Piţurcă după ce fac curăţenie în lot

Becali: O să-l sun pe Piţurcă după ce fac curăţenie în lot (Imagine: Toni Salabaşev/Mediafax Foto)

"E posibil să vină Piţurcă, e posibil să vină alţii. Nu-l sun pe Piţurcă deocamdată, eu ştiu când o să-l sun. O să fac mai întâi curăţenie şi după aia o să-l sun. Şi pe urmă zic: acum, tu începe de la temelie. Eu ştiu mai bine ca toţi pe cine să dau afară", a spus Becali

Becali este dezamăgit de jocul prestat de Steaua

"Normal că sunt supărat. Ce echipă eşti tu când ai 1-0 şi nu poţi să ţii rezultatul? Nu domini, nu pasezi... O echipă care mizează numai pe Stancu, pe Kapetanos", a mai spus el.

Nu a vrut să meargă la meciul de la Vaslui

"La meci ce să fac? Mie nu-mi place cum arată acum. Eu dacă mă duc la un meci trebuie să văd ceva frumos, trasee. Aşa, ce să văd, cum e mingea la Toja şi să dea o pasă pe Stancu sau Kapetanos şi să înscrie ei pe valoarea lor. Asta vreau să văd eu la Steaua? N-am ce să caut. Eu vreau combinaţii", a menţionat Becali.

Echipa FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declarase, vineri, că a băut o cafea cu tehnicianul Victor Piţurcă la imobilul din Aleea Alexandru, refuzând să ofere amănunte despre posibilitatea ca fostul selecţioner să redevină antrenorul formaţiei Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici