Becali: O să le fiu recunoscător toată viaţa lui Rednic şi lui Lobonţ

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că le va fi mereu recunoscător antrenorului echipei Dinamo, Mircea Rednic, şi portarului Bogdan Lobonţ, pentru victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, dar nu a dorit să facă mai multe comentarii pe această temă.

2 afișări

"Eu am făcut aseară un gest şi sper ca suporterii să înţeleagă exemplul. Ce am făcut? Am luat fularul unei echipe pentru că echipa aia pentru noi a fost un simbol. Trebuie să ţinem minte toată viaţa pentru că avem şansa să jucăm în Liga Campionilor datorită lor. Au bătut şi pe Rapid, şi pe CFR, ce poţi să mai spui de Dinamo? Am să le fiu recunoscător toată viaţa lui Rednic şi lui Lobonţ, mai multe nu vreau să comentez", a spus Becali.

Oficialul stelist a menţionat că s-ar bucura ca afirmaţia sa, potrivit căreia nu va mai spune nimic urât despre Dinamo, dacă învinge pe CFR Cluj, să fie un exemplu şi pentru suporterii Stelei. "Dacă se va întâmpla aşa înseamnă că trebuie să mă mândresc şi să mă felicit pentru că acest lucru a venit de la mine. Trebuie să se termine o dată cu bătăile, cu înjurăturile. Ne alegem cu teren suspendat, cu imagine proastă în românia şi în lume. Eu am făcut primul pas", a punctat Becali.

GigiBecali a adăugat că a dormit doar câteva ore după meciul Dinamo - CFR Cluj, de marţi. "Aseară n-am dormit de fericire. Fericirea nu poţi să o trăieşti dormind.Bucuriile le trăieşti treaz. Am dormit doar vreopatru, cinciore. A fost mâna lui Dumnezeu, ei au jucat pentru că era onoarea lor la mijloc", a mai spus Becali.

Finanţatorul FC Steaua a menţionat că este posibil ca fostul atacant Adrian Ilie să fie numit într-o funcţie de conducere, după demiterea lui Mihai Stoica din funcţia de manager general. Referitor la politica de transferuri a clubului înaintea următorului sezon, Becali a spus: "La Steaua nu mai e ce a fost şi de la Steaua e mai greu să plece jucători pentru că nu vreau să vând. Întrebaţi-mă ce jucători puternici vreau să iau, nu să dau. Dacă au oferte, înseamnă că au valoare şi dacă au valoare vor rămâne la Steaua. Steaua trebuie să fie întărită în orice situaţie. N-are nicio legătură cu intrarea în grupele Ligii Campionilor", a spus Gigi Becali.

Steaua întâlneşte astăzi, la ora 20.45, formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XXXI-a a Ligii I şi are şansa să treacă pe locul doi în clasament, dacă va obţine cel puţin o remiză în acest joc, înaintea căruia are ocupă poziţia a treia şi are 59 de puncte, unul mai puţin decât CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici