Becali: Să vină unul să dea banii şi dau clubul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la finalul meciului cu Fiorentina, că nu va mai investi bani în transferuri, iar dacă vine cineva cu banii, vinde clubul.

21 afișări
Imaginea articolului Becali: Să vină unul să dea banii şi dau clubul

Becali: Să vină unul să dea banii şi dau clubul (Imagine: Mediafax Foto)

Gigi Becali a precizat la finalul partidei cu Fiorentina că este detaşat. "Nu mai vreau să mă mai enervez. Am pierdut, asta e, am râs, am glumit, merg acasă. Nu mă mai consum, iau clubul ca pe o treabă pe care trebuie s-o fac, nu sunt un laş s-o las aşa. Şi dacă faci, ce? Şi dacă ne calificam, care era problema? Se spune că Becali a distrus Steaua. M-au contestat suporterii? Ei, şi? Cinci ani Dinamo nimic, Rapid a jucat în sferturile Cupei UEFA, Steaua în trei ani - performanţe, Liga Campionilor, semifinală de Cupa UEFA... Să vină unul să dea banii şi dau clubul. Sunt sictirit de ce se întâmplă", a spus Becali.

Patronul Stelei a precizat că nu va mai investi în transferuri. "Ce reconstrucţie? Să mai dau milioane pe transferuri să vină unii să spună că am furat Steaua? Nu mai dau niciun ban. Respect contractele jucătorilor şi cu asta basta. Pentru ce, să fiu înjurat? Să mă înjure, eu nu mai dau bani. N-a venit nicio ofertă pentru Rădoi", a adăugat Becali.

Gigi Becali a declarat că a considerat că Arthuro nu este un jucător de Steaua: "Am pierdut 600.000, cât am dat pe el, ce să-i mai dăm salariul de 250.000-300.000? Am desfăcut contractul de comun acord. Cu Abel Moreno la fel, a zis că dacă-i dăm ultimul salariu e de acord să reziliem, i l-am dat. Facem curăţenie. Când eu spun că nu vreau un jucător, nu-l vreau. Nu-i dă Dorinel salariul unui jucător, ci eu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici