Becali: Stoichiţă a semnat pe un an sau doi cu Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că antrenorul Mihai Stoichiţă a semnat un contract valabil un an sau doi cu gruparea din Bulevardul Ghencea, precizând că tehnicianul va fi demis dacă nu urcă echipa pe podiumul Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Stoichiţă a semnat pe un an sau doi cu Steaua

Tehnicianul Mihai Stoichiţă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Argăseală, Stoichiţă a semnat contractul. Nu îţi trebuie vreo clauză specială când vii la Steaua, ai performanţe rămâi, nu ai, pleci sigur. A semnat pe un an sau doi. I-am zis să semneze pe un an, că dacă nu ajunge pe podium pleacă. Contractul se prelungeşte automat dacă are performanţe", a spus finanţatorul.

Gigi Becali a adăugat că jucătorii vor încasa primele pentru calificarea în grupele Ligii Europa când vor ajunge banii de la UEFA. El a negat că ar fi discutat cu antrenorul Cosmin Olăroiu despre cedarea clubului către tehnician.

Preşedintele FC Steaua Valeriu Argăseală, managerul sportiv Basarab Panduru şi antrenorul Mihai Stoichiţă s-au întâlnit, luni, la reşedinţa finanţatorului Gigi Becali din Aleea Alexandru, acolo unde tehnicianul a semnat contractul cu gruparea roş-albastră. Finanţatorul Gigi Becali s-a alăturat celor trei după o oră de la începerea discuţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici