Becali va face schimbări majore în lotul stelist

Finanţatorul stelist, Gigi Becali, a anunţat că nu se pune problema plecării lui Mihai Stoica din funcţia de manager, dar nici revenirea antrenorului Victor Piţurcă sau instalarea în funcţia de antrenor principal a israelianului Ronny Levy, adăugând că la sfârşitul campionatului va face schimbări majore în lotul stelist.

21 afișări
Imaginea articolului Becali va face schimbări majore în lotul stelist

Becali va face schimbări majore în lotul stelist (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Becali a povestit şi cum s-a produs despărţirea de antrenorul Marius Lăcătuş.

"Lăcătuş a venit în faţa echipei şi a zis că a hotărât să-şi dea demisia. Eu mă aşteptam. Asta era înţelegerea, cât sunt şanse la titlu, ar fi rămas, am fi continuat până la final. Dar nu numai poziţia din clasament şi diferenţa de puncte faţă de primul loc sunt de vină, ci mai ales jocul echipei", a mai spus el.

Întrebat dacă Lăcătuş a plâns la despărţirea de jucătorii stelişti, Becali a răspuns: "De ce să plângă? Păi plângi aşa încontinuu? Eşti la înmormântare? Plângi când stai cu o echipă doi trei ani de zile, ai rezultate şi pleci la mai bine tu. Dar aşa, că a stat cinci luni...", a precizat el.

Gigi Becali a menţionat că jucătorii stelişti nu puteau să-l determine să-l păstreze pe Lăcătuş în funcţia de antrenor al echipei.

"Erau în măsură jucătorii să mă determine să-l conving pe Lăcătuş să rămână la echipă? Ce-au făcut ca să-i asculţi? Merita vreunul să fie ascultat?", a explicat Becali.

Becali le-a mulţumit suporterilor stelişti pentru atitudinea de la meciul cu Steaua şi a precizat că nu va mai discuta cu presa până la Paşte.

"Până la meciul cu Timişoara nu voi mai vorbi, cred că până la Sărbătorile de Paşte. Nu este silenzio stampa, dar e ruşinos, penibil, să mai vorbesc eu acum. Nu pot să fiu nesimţit, trebuie să ai simţul ridicolului. Azi este ultima zi în care mai vorbesc. E posibil să vorbesc mai devreme, să se întâmple minuni. Până la Paşte cred că nu o să fiu ultimul prost. Nu mai las hăţurile", a menţionat el.

El a adăugat că la sfârşitul campionatului va face schimbări majore în lotul stelist. "Chiar dacă vine Olăroiu sau alt antrenor, vor fi investiţii masive şi altă curăţenie", a anunţat Becali.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici