Becali: Vasluiul nu are nicio şansă la titlu, ne vom lupta cu CFR

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că gruparea FC Vaslui nu are şanse la lupta pentru locul I în Liga I şi că principala contracandidată la titlu pentru echipa "roş-albastră" este formaţia CFR Cluj, aceasta fiind urmată de Rapid şi Unirea Urziceni.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: Vasluiul nu are nicio şansă la titlu, ne vom lupta cu CFR

Becali: Vasluiul nu are nicio şansă la titlu, ne vom lupta cu CFR (Imagine:Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"Ce a luat Vasluiul? Un bulgar şi un congolez. Vasluiul n-are nicio şansă la titlu. Porumboiu se gândeşte la titlu, e normal, nu-l condamn, dar faptul că spune locurile 1-6 e realist. Vasluiul nu se bate la titlu 200 de ani de acum încolo. Dinamo nici să nu viseze la titlu. Singurele care sunt CFR, cu care ne batem noi, poate şi Rapidul, dacă nu fac gafele alea, două-trei, prin care ies ei din cursă mereu, şi chiar Urziceniul, dar nu a făcut nicio achiziţie. Eu cred că lupta va fi între CFR şi Steaua la mijlocul returului. Ne vom desprinde noi şi CFR la 7,8, 10 puncte, iar spre finalul campionatului, noi o să fim probabil campioni cu două-trei etape înainte de final, matematic. Adică ne vom distanţa şi faţă de CFR, să stăm liniştiţi şi să bem şampanie. Ultimele meciuri vreau să vin ca la teatru, îmbrăcat în alb, cu o pălărie în cap pe care să mi-o scot şi să fac baie în şampanie", a spus Becali.

Becali speră ca Steaua să câştige primele cinci meciuri ale returului pentru a avea titlul în Liga I asigurat. "Nu mai sunt probleme, noi ne-am întărit atât de tare încât nu mai putem avea probleme. Se poate întâmpla orice la un meci, două, dar nu mai putem avea probleme. Dacă avem şi puţin noroc şi câştigăm primele cinci meciuri, la revedere, suntem campioni", a menţionat Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici