Beckham ar prefera să mai rămână la AC Milan

Mijlocaşul englez David Beckham, împrumutat de LA Galaxy la AC Milan doar pentru trei luni, a lăsat să se înţeleagă că îşi doreşte prelungirea sejurului în Italia, după ce a marcat primul său gol în echipamentul noii sale formaţii, duminică, în victoria obţinută la Bologna, scor 4-1.

12 afișări
Imaginea articolului Beckham ar prefera să mai rămână la AC Milan

Beckham ar prefera să mai rămână la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Mă simt foarte bine aici. Am venit la o echipă care mă dorea de mai mulţi ani, unde joc în faţa unor suporteri excepţionali. Rămân până în martie şi apoi vom mai vedea. Deocamdată mă concentrez asupra jocului meu. La Bologna am marcat un gol special, de fapt totul este special pentru mine de când joc aici. Mai importantă, însă, este victoria echipei, pentru că ne ajută să privim cu mai mare încredere întâlnirea de miercuri cu Genoa", a declarat Beckham.

Antrenorul Carlo Ancelotti ar dori să-l mai păstreze pe jucătorul englez la Milano.

"Beckham este cel care deţine cheia acestei probleme. Noi avem mâinile legate, pentru că el are un contract ferm în SUA. Dar deocamdată, atât timp cât îl avem, trebuie să profităm de prezenţa sa. Iar el ne oferă multe", a spus tehnicianul milanezilor.

David Beckham este împrumutat la AC Milan de către gruparea americană Los Angeles Galaxy, unde ar trebui să revină în luna martie.

Citeşte şi:

Beckham a debutat la AC Milan în amicalul cu SV Hamburg

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici