Beckham spune că ar mai putea juca încă un sezon

Fotbalistul englez David Beckham a declarat, miercuri, la Beijing, că ar mai putea evolua încă un sezon şi nu a respins ideea de a evolua într-o zi în China.

91 afișări
Imaginea articolului Beckham spune că ar mai putea juca încă un sezon

Beckham spune că ar mai putea juca încă un sezon

"Oamenii spun că Paris Saint-Germain este ultimul meu club şi că acesta este ultimul meu sezon, dar continui şi să joc şi ador acest lucru, aşa că vom vedea", a declarat Beckham.

David Beckham a mai spus că se află la Beijing pentru a ajuta la "educarea copiilor". "Vreau să ajut la educarea tinerilor şi să-i învăţ fotbal. Nu sunt aici pentru a curăţa fotbalul chinez. Sunt pentru a ajuta la educarea copiilor şi pentru a le da o şansă să devină jucători profesionişti", a afirmat fotbalistul de 37 de ani.

El a mai dezminţit şi informaţiile conform cărora ar primi două milioane de euro pentru acest turneu în China. "Aceste cifre sunt false. Sunt aici în calitate de ambasador, este foarte simplu. Mereu sunt cifre care circulă în privinţa a ceea ce fac în viaţă, dar momentan joc gratis la Paris şi sunt aici ca ambasador".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici