Beckham vrea să evolueze la naţionala Angliei şi la 45 de ani

Mijlocaşul englez al echipei AC Milan, David Beckham, în vârstă de 33 de ani, a declarat că în cazul în care va mai fi capabil să evolueze la un nivel competitiv, iar selecţionerul Angliei va conta pe el, iar plăcea să joace pentru naţională şi la 45 de ani, informează The Sun.

8 afișări
Imaginea articolului Beckham vrea să evolueze la naţionala Angliei şi la 45 de ani

Beckham vrea să evolueze la naţionala Angliei şi la 45 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu poţi şti niciodată până la ce vârstă joci. Nu vreau însă ca oamenii să se întrebe de ce mai evoluez. Totuşi îmi doresc să pot avea opţinuea de a fi implicat în echipă în orice moment, iar dacă această oportunitate va apărea la 45 de ani atunci voi profita de ea. Întotdeauna îmi doresc să joc pentru ţara mea", a declarat Beckham, citat de publicaţia britanică.

Mijlocaşul englez ar putea, dacă va evolua în partida amicală pe care naţionala Anglei o dispută, sâmbătă, cu Slovacia, să egaleze recordul de selecţii la naţională al jucătorului Bobby Moore, 109 partide. Cu toate acestea, pentru jucătorul echipei milaneze un lucru mai important decât acest record este calificarea reprezetativei Anglei la turneul final al CM-2010: "Va fi ceva special egalarea acestui record, dar pentru mine cel mai important este ca echipa naţională să ajungă la Cupa Mondială".

În urmă cu doi ani, când selecţionerul Angliei era Steve McClaren, iar tehnicianul englez nu mai conta pe serviciile lui Beckham, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani credea că parcursul său de internaţional a luat sfârşit şi nu mai spera să depăşească pragul de 100 de selecţii. "Când acumulasem 94 de selecţii nu mă gândeam că pot ajunge la 100. Nu mai credeam că voi mai juca pentru Anglia odată ce am fost scos din echipă. Când am fost lăsat în afara lotului de Steve McClaren trebuia să mă mulţumesc cu selecţiile pe care le acumulasem până în acel moment", a precizat Beckham.

În cazul în care va evolua în toate partidele reprezentativei Anglei din preliminariile CM-2010 şi la turneul final, mijlocaşul echipei AC Milan ar putea egala recordul de selecţii all-time în naţionala engleză, deţinut de Peter Shilton (125 partide).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici