Begu în turul 3 la Madrid Open. Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea eliminate în turul doi

  • Irina Begu a reuşit joi seara să se califice în turul trei al turneului Masters 1000 de la Madrid, trecând de sportiva cehă Karolina Muchova (52 WTA).
  • Tot joi, Irina Bara şi Sorana Cîrstea au fost eliminate din competiţie.
  • În turul secund va mai evolua vineri Jaqueline Cristian.
549 afișări
Imaginea articolului Begu în turul 3 la Madrid Open. Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea eliminate în turul doi

Sursa foto: Profimedia

Irina Begu (35 WTA) a avut nevoie de aproape 2 ore pentru a o învinge pe Karolina Muchova cu scorul de 6-4, 7-5.

În primul set, Begu a condus cu 4-1 şi două break-uri avans şi a reuşit să contracareze revenirea sportivei cehe, închizând setul cu 6-4.

În al doilea act, Begu a avut din nou un break avans, pe care l-a cedat imediat. La 5-5, românca a reuşit un nou break, pe care l-a dublat cu un game pe serviciu, în care a valorificat a doua minge de meci, pentru 7-5.

În turul 3, Begu o va întâlni pe americana Shelby Rogers (38 WTA), cea care a învins-o în turul doi pe Ana Bogdan, în două seturi, cu 6-2, 6-2.

Tot în turul doi a fost eliminată şi Sorana Cîrstea, învinsă de favorita numărul 2, bielorusa Aryna Sabalenka, cu scorul de 6-4, 6-3.

Jaqueline Cristian este şi ea prezentă în turul secund, urmând să o întâlnească vineri pe Anastasia Potapova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici