Begu şi Niculescu s-au calificat în sferturi la turneul de dublu de la Roma

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a învins, joi, scor 2-6, 7-6, 10-8, dublul germano-taiwanez format din Anna-Lena Groenefeld şi Yung Jan Chan, în optimile probei de dublu a turneului de categorie Premier Five de la Roma, competiţie dotată cu premii totale în valoare de 2,599,610 de dolari.

320 afișări
Imaginea articolului Begu şi Niculescu s-au calificat în sferturi la turneul de dublu de la Roma

Begu şi Niculescu s-au calificat în sferturi la turneul de dublu de la Roma

Partida a durat o oră şi 36 de minute. Cele două românce au început mai greu, Irina Begu fiind implicată în aceeaşi zi într-o partidă de simplu, pe care a câştigat-o, scor 6-1, 6-4, împotriva Dariei Kasatkina din Rusia, locul 33 WTA.

Primul set a debutat cu un break din partea perechii germano-taiwaneze, care a reuşit să câştige contra serviciului de trei ori în actul de debut. Cap de serie numărul şase, cele două sportive au continuat seria bună şi au condus la un moment dat cu 4-0. Primele semne de revenire din partea româncelor au venit în game-ul cinci, pe care Begu şi Niculescu l-au câştigat, dar, în cele din urmă, Groenefeld şi Chan şi-au adjudecat primul set, scor 6-2.

Setul doi a început la fel de prost pentru cele două românce, care s-au văzut din nou conduse cu scorul de 4-0, dar din acel punct a început revenirea lui Begu şi Niculescu. Cele două au câştigat şase game-uri consecutiv şi au dus actul la tiebreak, pe care şi l-au adjudecat, scor 7-1, şi totodată setul, scor 7-6. Partida a intrat în supertiebreak, pe care perechea Irina Begu/Monica Niculescu l-a câştigat, scor 10-8, şi a avansat în turul următor.

În sferturile de finală ale turneului de la Roma, Begu şi Niculescu le vor întâlni pe câştigătoarele partidei dintre Martina Hingis şi Sania Mirza, respectiv Raquel Atawo şi Abigail Spears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici