Beitar Ierusalim, ai cărei suporteri sunt cunoscuţi pentru rasism, a fost cumpărată de un şeic arab. Netanyahu: „O schimbare în bine”

  • Şeicul Hamad bin Khalifa Al Nahyan a cumpărat 50% din acţiunile lui Beitar Ierusalim
  • Hamad bin Khalifa Al Nahyan a plătit 90 de milioane de dolari
  • Fanii lui Beitar sun supra-numiţi „La Familia”
248 afișări
Imaginea articolului Beitar Ierusalim, ai cărei suporteri sunt cunoscuţi pentru rasism, a fost cumpărată de un şeic arab. Netanyahu: „O schimbare în bine”

Tema principală din fotbal din ultimele zile este rasismul. În timp ce toată Europa vorbea de evenimentele brigăzii de arbitri români de la meciul PSG-Başakşehir, în Israel, o echipă făcea un pas uriaş spre înlăturarea rasismului.

Beitar Ierusalim, echipa cu cei mai rasişti fani din lume, a fost cumpărată de un şeic din Emiratele Arabe Unite. Decizia e şi mai surprinzătoare pentru că Beitar a rămas singura echipă cunoscută la care nu a jucat niciodată un fotbalist arab.

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a numit preluarea lui Beitar de către şeici „O schimbare în bine”
 
„Un şeic din Emirate a cumpărat Beitar Ierusalim, una dintre echipele noastre de fotbal cunoscute. Asta îţi arată cât de rapid se schimbă lucrurile şi sper că veţi putea facilita în rolul dumneavoastră ca preşedinte al Uniunii Europene să faceţi Uniunea Europeană să înţeleagă că aici este o lume diferită cu oportunităţi diferite, alianţe diferite pentru bine şi pentru mai bine”, a declarat Netanyahu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici