Belgia - Ţara Galilor, al doilea sfert de finală la Euro 2016

Echipa naţională a Belgiei a învins, duminică seară, scor 4-0, reprezentativa Ungariei, în a şasea optime de finală la Euro 2016, disputată pe stadionul din Toulouse, iar naţionala antrenată de Marc Wilmots va juca în sferturile de finală împotriva reprezentativei Ţării Galilor.

2 afișări

Au marcat: Alderweireld 10', Batshuayi 78', Hazard 80', Carrasco 90+1'/ -.

0-1: Kevin de Bruyne execută o lovitură liberă, ungurii îi scapă din marcaj pe Lukaku şi Alderweireld, iar fundaşul lui Tottenham înscrie cu o lovitură de cap care nu-i dă nicio şansă lui Kiraly.

0-2: Hazard face o fază genială, centrează în faţa porţii, de unde Batshuayi, introdus pe teren în urmă cu un minut, înscrie fără probleme

0-3: Kevin de Bruyne pasează pentru Hazard, vedeta lui Chelsea scoate din joc trei adversari, trage de la marginea careului şi pune capăt unei serii de mai mult de 600 de minute fără gol pentru Belgia la un turneu final.

0-4: Mijlocaşul lui Atletico Madrid, Yannick Carrasco înscrie din pasa lui Nainggolan

UNGARIA: Király - Lang, Juhász, Guzmics, Kádár - Gera (Elek 46) - Lovrencsics, Pinter (Nikolics 75), Nagy, Dzsudzsák - Szalai. Antrenor: Bernd Storck.

BELGIA: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - De Bruyne, Mertens (Carrasco 70), Hazard (Fellaini 81) - Lukaku (Batshuayi 76). Antrenor: Marc Wilmots.

Cartonaşe galbene: Kadar 34', Lang 47', Elek 61' / Vermaelen 67'.
Cartonaşe roşii: - .

Arbitri: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic; adiţionali: Danilo Grujic, Nenad Djokic (toţi din Serbia); rezervă: Jonas Eriksson (Suedia).

Observatori: Jaap Uilenberg (Olanda), Ales Zavrl (Slovenia).

Stadion: Stade de Toulouse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici