Bellingham a fost ales jucătorul sezonului în LaLiga

  • Jude Bellingham, mijlocaşul lui Real Madrid, a fost ales jucătorul sezonului în LaLiga.
  • Jucătorul de 20 de ani a jucat un rol esenţial în conducerea clubului spre cel de-al 36-lea titlu de campion.
  • El are şansa de a contribui şi la câştigarea de către echipa sa a Ligii Campionilor, pentru a 15-a oară.
Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Bellingham a fost ales jucătorul sezonului în LaLiga

Bellingham i-a devansat pe coechipierul său Vinicius Jr, Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Artem Dovbyk (Girona) şi Robert Lewandowski (Barcelona) în urma voturilor exprimate de fani, căpitani de echipă şi un juriu de experţi.

El a marcat 19 goluri şi a avut şase pase de gol în 28 de meciuri de campionat în acest sezon şi a adunat 23 de goluri şi 12 pase de gol în toate competiţiile pentru club.

Bellingham, care nu a putut participa la ceremonia de marţi, în Sardinia, deoarece se pregăteşte pentru finala Ligii Campionilor de pe Wembley împotriva fostului său club Borussia Dortmund, a declarat că este onorat că a primit premiul.

„Aş dori să îl dedic colegilor mei de echipă, staff-ului tehnic şi, cel mai important, fanilor celui mai bun club din lume", a spus el într-un mesaj.

„Este o plăcere de fiecare dată când joc pentru această echipă. Hala Madrid!"

Englezul a mai câştigat titlul de jucătorul sezonului 2022-23 în Bundesliga jucând pentru Dortmund înainte de a se transfera la Real pentru o sumă de aproximativ 103 milioane de euro.

Mai devreme, marţi, directorul sportiv al lui Dortmund, Sebastian Kehl, a fost plin de laude la adresa lui Bellingham.

„Ştiu cât de puternic este Jude şi îi cunosc foarte bine personalitatea, aşa că este un jucător extraordinar, un caracter extraordinar şi, bineînţeles, va face totul pentru a câştiga acea finală", a spus el, citat de Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici