Bellingham şi Dunk scoşi din echipa Angliei pentru preliminariile europene

Nici Jude Bellingham şi nici Lewis Dunk nu vor fi pregătiţi pentru lotul reprezentativ de fotbal al Angliei pentru viitoarele meciuri de calificare pentru Campionatul European, din cauza unor accidentări, a confirmat duminică echipa de comunicare a naţionalei engleze.

201 afișări
Imaginea articolului Bellingham şi Dunk scoşi din echipa Angliei pentru preliminariile europene

Bellingham

Bellingham, care a semnat cu Real Madrid, a fost exclus din cauza unei accidentări la genunchi în ultimul meci al Borussiei Dortmund din acest sezon, în care a obţinut doar o remiză, 2-2 cu Mainz, spulberându-şi speranţele de a-şi asigura titlul în Bundesliga.

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani îşi va continua reabilitarea la centrul naţional de fotbal.

Dunk a fost inclus de selecţionerul Gareth Southgate din lotul său de 25 de jucători pentru următoarele meciuri de calificare, în Malta, pe 16 iunie, şi împotriva Macedoniei de Nord, pe Old Trafford, la Manchester, pe 19 iunie.

Fundaşul de la Brighton & Hove Albion s-a retras din echipă din cauza unei accidentări recurente care i-a afectat condiţia fizică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici