Benitez: Trebuie să cucerim Liga Europa dar mai întâi să trecem de români

Antrenorul FC Liverpool, Rafa Benitez, a declarat că se gândeşte la câştigarea Ligii Europa, dar că până atunci echipa sa va trebui să treacă de Unirea Urziceni, o formaţie care a demonstrat în prima manşă a 16-imilor de ce a avut rezultate aşa de bune în Liga Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Benitez: Trebuie să cucerim Liga Europa dar mai întâi să trecem de români

Benitez: Trebuie să cucerim Liga Europa dar mai întâi să trecem de români (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Gerrard și Carragher au experienţa câştigării trofeului, eu la fel cu Valencia. Dacă nu putem fi în Liga Campionilor, trebuie să dăm totul în Liga Europa şi să cucerim trofeul pentru fanii noştri. Trebuie să câştigăm meci după meci şi nu se ştie niciodată, poate vom reuşi. Mai întâi însă vom juca joi în compania unei echipe bune. Românii sunt foarte bine organizaţi, compacţi şi au arătat la Liverpool de ce s-au descurcat bine în grupele Ligii Campionilor", a spus Benitez, citat de cotidianul Liverpool Echo.

Presa britanică scrie că atacantul Fernando Torres nu va fi forţat şi va fi doar rezervă la meciul cu Unirea de la Bucureşti.

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe stadionul Steaua, formaţia Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici