Benitez: Unirea Urziceni este o echipă bună şi va trebui să luptăm din greu să ne calificăm

Antrenorul Rafael Benitez a declarat că este conştient de faptul că formaţia Liverpool va trebui să lupte din greu pentru a trece de Unirea Urziceni, în 16-imile Ligii Europa, fiind sigur că jucătorii campioanei României sunt foarte montaţi, informează site-ul clubului englez.

7 afișări
Imaginea articolului Benitez: Unirea Urziceni este o echipă bună şi va trebui să luptăm din greu să ne calificăm

Benitez: Unirea Urziceni este o echipă bună şi va trebui să luptăm din greu să ne calificăm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Unirea e o echipă bună şi sunt sigur că românii sunt concentraţi pe acest meci. Va fi dificil. Unirea Urziceni a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor, suntem conştienţi că va trebui să luptăm din greu dacă vrem să ne calificăm. Lumea vorbeşte despre câştigarea trofeului, dar mai întâi trebuie sa trecem de Unirea. Să o luăm pas cu pas, nu ne gândim la finală, ci la meciul următor", a spus Benitez.

Tehnicianul spaniol a adăugat că la partida de joi nu va risca să-l utilizeze pe atacantul Fernando Torres, abia revenit după o accidentare, încă din primul minut:

"Torres ar putea juca. Trebuie să-l vedem antrenându-se şi să vedem cum se simte, apoi vom decide dacă va juca, în orice caz nu va evolua din primul minut. Nu aveam prea multe probleme cu accidentările, jucătorii care au evoluat în meciurile precedente sunt disponibili. Toţi sunt gata în afară de Glen Johnson, însă cred că şi el va începe pregătirile săptămâna viitoare. Va avea însă nevoie de timp să se readapteze şi va juca puţin câte puţin".

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe stadionul Steaua, formaţia Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici