Bergodi a refuzat un amical cu Rapid

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, că a refuzat propunerea făcută de FC Rapid, de a disputa un meci amical în compania formaţiei giuleştene, în Antalya.

12 afișări
Imaginea articolului Bergodi a refuzat un amical cu Rapid

Bergodi a refuzat un amical cu Rapid (Imagine: Liviu Chirică - Mediafax Foto)

"Cei de la Rapid ne-au întrebat dacă nu vor să jucăm un meci amical cu ei aici (n.r. - în Antalya), dar nu am vrut. Chiar Marian Rada m-a sunat zilele trecute. Nu am nimic cu Rapid, dar nu am vrut să jucăm amicale cu echipe româneşti în Antalya. Ce rost avea să mai venim până aici (n.r. - Antalya), dacă noi jucam cu echipe din ţară? Aşa rămâneam în ţară. Prefer să joc aici cu echipe din alte campionate. Aici (n.r. - în Antalya) vom disputa cinci meciuri amicale, cu echipe din Uzbekistan (Andhizan), Slovacia (Banska Bystrica), Armenia (Mika Aştarak) şi Bulgaria (Chernomorets Burgas şi Slavia Sofia)", a spus Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că speră ca până la partida din prima etapă, cu Universitatea Craiova, să aibă stabilit primul «11». "Jucătorii s-au prezentat bine în primul cantonament şi acum sunt şi eu
curios să văd cum vor pune în practică, în aceste cinci meciuri amicale, ce am lucrat în ţară. Eu cred că băieţii s-au acomodat în acest «4-4-2» gândit de mine, dar rămâne de văzut cum îl vor aplica în aceste teste. Sper ca în aceste meciuri amicale să cristalizez un prim «11», pe care să îl trimit în teren în primul meci din retur, cu Universitatea Craiova. E clar că ne aşteaptă un retur de foc. Tot ce îmi doresc eu este ca toate jocurile să se decidă doar pe teren. Dacă alţii vor fi mai buni ca noi, jos pălăria! Înseamnă că nu merităm să rămânem în prima ligă! Dar eu sunt convins că, fără jocuri de culise, Poli Iaşi nu retrogradează!", a precizat Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici