Bergodi: Am emoţii înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, că are emoţii înaintea debutului său oficial pe banca grupării din dealul Copoului.

17 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Am emoţii înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Bergodi: Am emoţii înaintea meciului cu Universitatea Craiova (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Chiar dacă sunt un antrenor cu experienţă, să ştiţi că am emoţii înaintea partidei de vineri, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. Cred că e normal să fie aşa, atâta timp cât sunt la o echipă nouă, cu jucători şi conducători de club pe care i-am cunoscut de puţin timp. În plus, publicul m-a primit extraordinar şi m-a susţinut încă de la venirea mea la Iaşi. Sper ca, la ora meciului cu Universitatea Craiova, să fie cât mai multă lume în tribune. Nu pot cere ca stadionul să fie plin, ţinând cont că jucăm la ora 19.00 şi, cu siguranţă, va fi foarte frig. Dar, sper că oamenii care vor veni la meci vor fi alături de noi şi ne vor susţine din primul până în ultimul minut", a spus Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că Montiel este aşteptat să ajungă din Paraguay.

"Pe Montiel l-am învoit săptămâna trecută să plece acasă, în Paraguay, deoarece avea nişte probleme de familie. I-a născut soţia, iar el trebuia să se ocupe de actele necesare pentru obţinerea certificatului de naştere al fetiţei sale. Montiel ar trebui să ajungă luni la echipă".

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul Petar Jovanovici, Bergodi a spus că aşteaptă ca preşedintele Sorin Boca să obţină împrumutul jucătorului de la FC Vaslui.

"Din punctul meu de vedere, Petar Jovanovici merită să joace la Poli Iaşi. Eu l-am văzut în mai multe meciuri amicale jucate de noi în această iarnă şi s-a descurcat bine. Mai multe nu pot spune. Acum, depinde de domnul preşedinte Sorin Boca dacă va reuşi să obţină împrumutul jucătorului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici