Bergodi: Apelez la FIFA dacă nu se va găsi o soluţie la rezilierea contractului cu Steaua

Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că va apela la FIFA şi UEFA dacă nu se va găsi o soluţie în privinţa rezilierii contractului său cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

19 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Apelez la FIFA dacă nu se va găsi o soluţie la rezilierea contractului cu Steaua

Cristiano Bergodi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Apelez la FIFA si UEFA dacă nu se va găsi o soluţie acum pentru rezilierea contractului cu Steaua. Este normal asta! Sunt mândru că suporterii Stelei m-au apărat. Ei au fost probabil mulţumiţi de munca pe care am depus-o. Nu se ştie dacă voi mai antrena în România. Am adus puncte cu Steaua şi cred că este important asta. Nu am fost contactat de alte cluburi, nu vreau sa vorbesc acum", a spus Bergodi.

Bergodi a menţionat că nu se pune problema să meargă la echipa a doua a Stelei.

Bergodi: Eram nervos, dar sunt o persoană cu educaţie şi m-am comportat în mod civilizat

Fostul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declarat, duminică seară, că era nervos la pauza meciului cu Şerif Tiraspol, dar a precizat că este o persoană cu educaţie şi s-a comportat civilizat cu finanţatorul Gigi Becali.

"Domnul Becali a intrat în vestiar şi mie nu mi s-a părut cel mai potrivit moment pentru asta. Eram eu acolo şi trebuia să vorbesc eu cu jucătorii, mai ales că eram un pic în dificultate şi atunci el a venit. I-am zis că pentru mine nu e momentul potrivit, dar nu am făcut nimic obscen. Domnul Becali a intrat şi eu nici nu l-am văzut. Acolo trebuia să fie un manager care să stea la uşă", a spus Bergodi.

"Problema a fost că domnul Becali a venit nu pentru a-i încuraja pe fotbalişti, ci pentru a-i critica. El a certat toţi jucătorii şi asta m-a deranjat. I-am zis că nu mi se părea cel mai potrivit moment pentru asta. Eram nervos, dar sunt o persoană cu educaţie şi m-am comportat în mod civilizat. Cine spune că l-am dezonorat pe domnul Becali spune o mare prostie. S-a văzut după pauză că jucătorii au fost nervoşi după această intervenţie", a declarat Bergodi la Gsp TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici