Bergodi: Meciul cu Farul nu este decisiv pentru salvarea de la retrogradare

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că partida de vineri cu Farul Constanţa, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, nu este decisivă pentru salvarea de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

"Urmează o partidă foarte importantă pentru noi, dar nu cred că este un meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare, deoarece mai sunt încă 12 etape după acest joc. Avem mare nevoie de puncte şi cred că băieţii au înţeles acest lucru şi vor juca numai la victorie. Le-am spus că dacă ne vom gândi să scoatem un egal la Constanţa, nu vom avea nicio şansă. Dacă vom pleca cu gândul doar la victorie şi după un meci în care ei au dat totul pe teren rezultatul va fi egal, atunci voi fi mulţumit. Dar, repet, noi trebuie să jucăm numai la victorie", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că speră că naţionala României va învinge miercuri seară Austria: "M-am uitat şi eu la meciul României cu Serbia şi chiar mi-a părut rău că a pierdut. Poate va câştiga în seara aceasta cu Austria, dar cred că va fi destul de greu dacă va lipsi şi Mutu, aşa cum am auzit".

Întrebat în glumă, de "ziua păcălelii", cum comentează informaţia potrivit căreia Poli Iaşi va primi cele trei puncte din partida cu FC Vaslui, deoarece galben-verzii au folosit în acel meci un jucător care se afla în stare de suspendare, Bergodi a rămas uimit: "Cum? Primim trei puncte? Nu ştiu ce să zic. Eu sunt concentrat pentru partida cu Farul! Ah, este o păcăleală? Mă gândeam eu. Şi la noi în Italia de 1 aprilie se fac păcăleli. Noi îi spunem acestei zile «pesci d’aprile»".

Partida Farul Constanţa-Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici