Bergodi: Nu am nicio ofertă de la Steaua

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu are nicio ofertă de la Steaua şi că nu a discutat cu finanţatorul Gigi Becali.

36 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Nu am nicio ofertă de la Steaua

Bergodi: Nu am nicio ofertă de la Steaua

"Eu n-am nicio ofertă de la Steaua. Domnul Becali vorbeşte despre mine, eu ce pot să fac? Eu n-am vorbit cu el, Renzo (n.r. - consilierul Renzo Rossi) s-a întâlnit cu el întâmplător într-o cafenea şi au discutat puţin. Dar atât. Eu nu merg la Steaua acum, eu trebuie să merg în Italia la familie", a precizat Cristiano Bergodi.

Antrenorul a explicat că în momentul de faţă are două variante, prelungirea contractului cu Poli Iaşi sau preluarea unei echipe din liga a doua italiană.

"Contractul meu cu Poli Iaşi expiră duminică. Sunt în discuţii cu cei de la Iaşi. Eu le-am spus ce îmi doresc. Dacă prelungim, vreau un obiectiv mai mare de evitarea retrogradării. Eu vreau să ne propunem cupele europene. Acum rămâne să vedem ce se mai întâmplă. Am ceva oferte din Italia, din Serie B, dar la Lazio nu cred că am eu loc acum", a afirmat tehnicianul

Întrebat dacă ar accepta să se întoarcă la Rapid în cazul unei oferte, Bergodi a răspuns: "Dacă sunt chemat, merg la negocieri cu domnul Copos. La orice echipă merg să discut, pentru că înţelegerea mea cu Iaşi expiră duminică. Sunt profesionist şi merg acolo unde se doreşte performanţă".

La finalul conferinţei, Cristiano Bergodi a discutat câteva minute cu patru suporteri rapidişti care l-au întrebat dacă a semnat cu Steaua. Tehnicianul a negat şi le-a explicat că Poli Iaşi nu a jucat în acest meci pentru a ajuta formaţia din Ghencea. Fanii i-au mulţumit şi s-au fotografiat la final cu tehnicianul italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici