Bergodi: Nu pot vorbi de Steaua, mă gândesc doar cum să scap Poli Iaşi de la retrogradare

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, că îl onorează că se află pe lista de posibili tehnicieni ai FC Steaua, dar deocamdată el se gândeşte doar cum să scape gruparea ieşeană de retrogradare.

14 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Nu pot vorbi de Steaua, mă gândesc doar cum să scap Poli Iaşi de la retrogradare

Bergodi: Nu pot vorbi de Steaua, mă gândesc doar cum să scap Poli Iaşi de la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu pot vorbi deocamdată despre Steaua. Normal că mă onorează că Gigi Becali s-a gândit la mine, dar deocamdată eu sunt antrenorul Politehnicii Iaşi şi nu mă gândesc decât la modul în care să salvez echipa de la retrogradare. Ne mai trebuie cel puţin patru puncte în următoarele trei etape pentru a fi siguri că ne atingem obiectivul propus. Iaşul mi-a oferit şansa de a antrena în România şi mi se pare normal ca în vară să negociez întâi cu cei de aici", a declarat Cristiano Bergodi.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni dimineaţă, că Bergodi şi Panduru au cele mai mari şanse să antreneze gruparea din Bulevardul Ghencea după demisia lui Marius Lăcătuş.

Preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a spus că speră ca din vară tehnicianul italian să-şi prelungească înţelegerea cu Poli Iaşi: "Dacă Bergodi este dorit de echipele mari, înseamnă că a făcut treabă bună la noi. Până în vară el este antrenorul Iaşului şi sperăm ca înţelegerea să fie prelungită"

Poli Iaşi se află pe locul 14 al primei ligi, cu 35 de puncte acumulate, la cinci distanţă de Gaz Metan, echipă aflată pe primul loc retrogradabil. Formaţia pregătită de Bergodi va evolua, în runda a XXXII-a a Ligii I, în deplasare, cu CS Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici