Bergodi: Probabil că îmi voi da demisia

Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, după eliminarea din Cupa UEFA, că probabil vineri îşi va da demisia de la gruparea giuleşteană şi a precizat că nu crede că există şanse ca jucătorii şi acţionarul majoritar George Copos să-l facă să se răzgândească.

1 afișare
Imaginea articolului Bergodi: Probabil că îmi voi da demisia

Bergodi: Probabil că îmi voi da demisia

"Probabil că voi discuta cu preşedintele, cu domnul Copos, să vedem ce se întâmplă. Îmi pare rău pentru băieţi, i-am văzut în vestiar foarte, foarte trişti. Este un lucru neplăcut, pentru că am văzut cum au muncit de la începutul sezonului. Am spus înainte că dacă nu treceam de nemţi voi pleca şi probabil că îmi doi da demisia şi mă întorc în Italia. Nu mă întorc în Italia din cauza rezultatului cu FC Nurnberg, am văzut lucruri în fotbalul românesc care nu îmi plac. Nu cred că sunt şanse să mă facă să mă răzgândesc, pentru că eu mă cunosc, nu vorbesc aiurea. Probabil greşesc şi eu, dar ce am spus acum este adevărat. Nu cred că voi fi antrenor la Rapid în meciul cu Farul", a spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a spus că, dacă pleacă, regretă faptul că se desparte de jucători şi de celelalte persoane cu care a lucrat. "Am lucrat trei luni foarte, foarte bune că băieţii, dar ceva ce am văzut aici nu mi-a plăcut. Se poate spune orice despre noi italienii, că nu suntem antrenori, nu mă intersează, dar nu mi-au plăcut lucrurile care le-am văzut. Am o mare gratitudine pentru fotbalul românesc, pentru că am avut ocazia să lucrez aici, la Naţional, CFR şi Rapid. Poate că greşesc şi eu, dar ce am spus este adevărat", a afirmat Bergodi.

Cu lacrimi în ochi, Bergodi a spus că nu poate vorbi încă cu jucătorii săi. "Nu vreau să vorbesc încă despre ce m-a supărat aici, pentru că apoi plec cu o imagine proastă. Vreau să mă întorc în Italia în linişte, dar cred că toată lumea ştie ce se întâmplă în România, nu are rost să vorbesc acum. Nu le-am spus jucătorilor încă, încă nu pot vorbi cu ei, îmi pare foarte rău, le mulţumesc pentru colaboarem, am emoţii foarte mari, dar viaţa merge înainte. Mulţumesc şi publicului pentru că m-a aplaudat la finalul meciului", a subliniat Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici