Bergodi: Sunt mulţumit de ceea ce au făcut jucătorii mei, chiar dacă am fi putut câştiga

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, după remiza obţinută de Poli Iaşi, scor 1-1, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi chiar dacă gruparea ieşeană ar fi putut câştiga acest meci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Sunt mulţumit de ceea ce au făcut băieţii şi de acest rezultat. Am jucat şi am creat ceva şi sunt mulţumit de modul cum mingea s-a plimbat pe teren. Sunt încrezător în ceea ce priveşte meciul de sâmbătă cu Gaz Metan, care cred că va fi meciul ce va salva un întreg sezon pentru noi. Am zis că aici ne-ar mulţumi şi un egal şi de aceea pentru că am făcut un joc bun şi de aceea accept şi o remiză. Am venit aici să câştigăm chiar dacă Pandurii au o echipă care joacă bine acasă, am vrut o victorie. Dar sunt mulţumit cu toate că puteam face patru puncte azi în faţa elor de la Mediaş. Faptul că am remizat îi ţine în priză pentru meciul următor, mai concentraţi pentru sâmbătă. Se poate spune că vom juca salvarea de la retrogradare sâmbătă. Pandurii mai au şanse de a se salva şi la meciul următor de la Bistriţa", a punctat tehnicianul italian.

Bergodi consideră că dacă echipa sa ar fi tratat mai serios fazele fixe, Poli Iaşi ar fi obţinut toate cele trei puncte din acest meci. "Noi ştiam că Pandurii când evoluează împotriva unei echipe care se deschide şi joacă cu prea mulţi fotbalişti pe atac, pleacă pe contraatac şi e greu de oprit. Am dat imediat gol şi de aceea am reuşit acest rezultat. Dar Pandurii au schimbat imediat tactica. Păcat de această lejeritate cu care am tratat fazele fixe. Spun că am pierdut două puncte, nu e o ruşine să spun asta. Eliminarea lui Grecu a fost un moment cheie, după aceea am avut jocul în mână şi am fi putut face ceva. Am fost mai periculoşi atunci, dar nu am dat gol", a adăugat Bergodi.

Antrenorul italian a făcut o referire şi la faza petrecută în minutul 49, atunci când arbitrul Augustus Constantin a întrerupt partida pentru câteva momente, după ce un parapantist a fost la un pas de a ateriza pe suprafaţa de joc: "Am avut spectacol în aer dacă nu am avut pe teren. Asta este, trăim în România, se poate orice aici. Parapantele au făcut spectacol, dar era totuşi un meci de Liga I. Nu ne-a fost teamă că vor cădea pe teren. Mi-a plăcut spectacolul, dar m-a şi enervat în acelaşi timp".

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 1-1 (0-1), partida disputată pe teren propriu în faţa echipei Poli Iaşi, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Florin Stângă, în minutul 57, pentru Pandurii Târgu Jiu, respectiv Andrei Cristea, în minutul 1, pentru formaţia ieşeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici