Bergodi: Sunt mulţumit de rezultat şi pentru că este o victorie care ne dă moral

Tehnicianul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat că este mulţumit de victoria, scor 2-0, obţinută în faţa formaţiei Ceahlăul, deoarece este un succes care le dă moral elevilor săi pentru meciurile ce vor urma.

15 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Sunt mulţumit de rezultat şi pentru că este o victorie care ne dă moral

Bergodi: Sunt mulţumit de rezultat şi pentru că este o victorie care ne dă moral (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"A fost un rezultat foarte important pentru că am ţinut să începem campionatul cu dreptul, dar am întâmpinat şi unele probleme. A fost un meci închis fără prea multe ocazii de poartă, pentru că Ceahlăul nu ne-a lăsat să jucăm. Sunt mulţumit de rezultat, o victorie care ne dă moral pentru mai departe. Este a patra victorie în acest debut de sezon, ceea ce nu este puţin ţinând cont că am avut un meci la trei zile. Ne-am făcut un joc prea bun, se putea termina şi 0-0, dar pe final am meritat victoria", a punctat antrenorul italian.

De asemenea, Bergodi a ţinut să-i felicite mai ales pe Ionescu, Kapetanos şi Ochiroşii, fotbaliştii care au intrat după pauză şi au revigorat jocul "roş-albaştrilor".

"L-am schimbat pe Grzelak cu Ionescu pentru că am vrut să câştigăm un mijlocaş la centru terenului. De altfel, toţi cei noi intraţi au făcut lucruri bune. Am sperat mereu că vom câştiga chiar dacă intrasem în ultimele minute. Meritul victoriei este al jucătorilor pentru că au avut încredere în ei până la sfârşit".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, scor 2-0 (0-0), partida susţinută, duminică, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în prima etapă a ediţiei 2009/2010 din Liga I. Golurile formaţiei steliste au fost marcate de Kapetanos '80 şi Toja '90+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici