Berlusconi: Milan va avea prioritate la cumpărarea lui Ronaldinho

Preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat, miercuri, că gruparea italiană va avea prioritate atunci când FC Barcelona se va decide să-l vândă pe brazilianul Ronaldinho, dar că, în schimb, nu se va pune problema vânzării lui Kaka, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Berlusconi: Milan va avea prioritate la cumpărarea lui Ronaldinho

Berlusconi: Milan va avea prioritate la cumpărarea lui Ronaldinho

"Dacă într-o zi Barcelona decide să-l vândă pe Ronaldinho, Milan va avea prioritate şi va fi în prima linie pentru a obţine transferul lui. Trebuie doar să aşteptăm ca FC Barcelona să-l pună pe piaţa transferurilor pe Ronaldinho. Atacantul brazilian s-ar simţi foarte bine la Milan, din mai multe motive", a precizat Berlusconi, fără a menţiona dacă există un acord între cele două cluburi.

În schimb, Silvio Berlusconi a afirmat că nu există nicio posibilitate ca brazilianul Kaka, dorit cu insistenţă de Real Madrid, să părăsească gruparea AC Milan. "Kaka nu a dorit niciodată să plece şi cred că nici nu o va face vreodată, Kaka este simbolul echipei AC Milan", a spus Berlusconi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici