Bernadette Szocs e în finală la Jocurile Europene. Elizabeta Samara joacă pentru bronz

Jucătoarea română de tenis Bernadette Szocs s-a calificat marţi la amiază în finala probei de simplu feminin de la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023. În cealaltă semifinală, Elizabeta Samara a fost învinsă tot marţi şi va lupta pentru medalia de bronz.

438 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs e în finală la Jocurile Europene. Elizabeta Samara joacă pentru bronz

După ce a eliminat-o luni, în sferturile de finală, pe germana Nina Mittelham, vicecampioana europeană en titre, Bernadette Szocs a câştigat marţi şi semifinala împotriva polonezei Natalia Bajor. Szocs s-a impus cu un categoric 4-0 (11-6, 11-9, 11-3, 11-5), după nici 25 de minute de joc.

În cealaltă semifinală, Elizabeta Samara a fost învinsă de reprezentanta statului Monaco, Yang Xiaoxin, scor 4-0 (11-9, 11-5, 11-9, 11-4).

Astfel, Bernadette Szocs va juca finala împotriva lui Yang Xiaoxin. În confruntările directe, Yang Xiaoxin conduce cu 3-0, două meciuri având loc chiar anul acesta. Până acum Szocs nu a reuşit să câştige niciun set în faţa adversarei pe care o va întâlni marţi seara de la ora 19.30.

În finala mică. Elizabeta Samara o întâlneşte pe Natalia Bajor, de la ora 17.30. Cele două nu s-au mai confruntat până acum în comptiţii oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici