Bernd Schuster s-a declarat pregătit să antreneze echipa Real Madrid

Bernd Schuster, antrenorul german al echipei Getafe, s-a declarat pregătit, luni, să antreneze formaţia Real Madrid, care a câştigat a 30-lea titlu al campionatului Spaniei, conform site-ului oficial al Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), informează AFP.

5 afișări

"Sunt pregătit să antrenez echipa Real Madrid din sezonul viitor. M-am pregătit de mult timp şi Real face deja parte din proiectul meu", a declarat germanul, fost jucător al formaţiei madrilene.

"Situaţia sportivă a Realului a evoluat într-un mod pozitiv după victoria din campionat în ultimul meci.Nu vreau să fac pe nebunul şi spun doar că sunt pregătit să antrenez Real Madrid în sezonul viitor", a afirmat Schuster.

Real Madrid a câştigat, duminică, al 30-lea titlu de campioană a Spaniei, în urma victoriei cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Mallorca, în ultima etapă.

Antrenorul echipei Real, italianul Fabio Capello, este sub contract cu gruparea madrilenă până în 2009, dar nu este sigur va continua şi în sezonul viitor.

Numele lui Bernd Schuster este avansat în mod regulat de presă, pentru înlocuirea lui Capello.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici