Berrettini a renunţat la Melissa Satta şi s-a „logodit” cu succesul. Italianul a câştigat primul său titlu din 2022

  • Matteo Berrettini a revenit în rândul învingătorilor la Marrakech Open după un parcurs pozitiv la turneul ATP 250.
  • Italianul care a făcut finală la Wimbledon a mers la turneul de la Marrakech în speranţa de a juca meciuri pe zgură înainte de Mastersul de la Monte Carlo.
  • A realizat mai mult decât s-a aşteptat, câştigând trofeul şi lăsând în urmă zvonurile care îl dădeau distrus de relaţia cu Melissa Satta, descrisă ca o „dependentă de sex”.
383 afișări
Imaginea articolului Berrettini a renunţat la Melissa Satta şi s-a „logodit” cu succesul. Italianul a câştigat primul său titlu din 2022

Berrettini a renunţat la Melissa Satta şi s-a „logodit” cu succesul. Italianul a câştigat primul său titlu din 2022

El a revenit pe terenurile de tenis abia recent şi nu câştigase nici măcar un meci în circuitul ATP înainte de această săptămână. Dealtfel, singurul său meci în circuitul ATP a fost la Miami, unde a fost învins de Andy Murray.

A jucat la Challengerul de la Phoenix, unde a ajuns în finală, dar în cele din urmă nu a reuşit să câştige ultimul meci. După ce a obţinut săptămâna aceasta prima sa victorie în circuitul ATP, Berrettini a legat victoriile, câştigând în cele din urmă finala.

Italianul l-a înfruntat în finală pe specialistul pe zgură Roberto Carballes Baena, pe care l-a învins cu 7-5, 6-2.

Spaniolul a un break avantaj în startul meciului, dar Berrettini a reuşit să îl recupereze, apoi a făcut din nou break, de această dată suficient pentru a câştiga setul cu 7-5.

Italianul a servit destul de bine în setul secund şi a convertit ambele şanse de break, salvând în acelaşi timp patru din cele cinci pe care le-a avut adversarul său.

Al doilea set a început cu un break timpuriu pentru Berrettini, chiar dacă Carballes Baena a forţat şi el. Italianul a legat cinci game-uri consecutiv şi nu a mai putut fi oprit.

Scorul final a fost 7-5, 6-2 pentru Berrettini, care a câştigat în sfârşit din nou un trofeu, primul din sezonul 2022 încoace.

Sportivul are în palmares o finală la Wimbledon, iar de curând s-a despărţi de Melissa Satta, despre care presa a scris că este o „dependentă de sex” care i-a înmuiat genunchii lui Matteo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici