Beşiktaş l-a contactat pe Mircea Lucescu. Denizli a renunţat la conducerea tehnică a echipei

Antrenorul Mustafa Denizli a renunţat la conducerea tehnică a echipei Beşiktaş, din motive de sănătate, iar preşedintele grupării din Istanbul, Yildirim Demiroren, l-a contactat deja pe Mircea Lucescu pentru ca acesta să revină în Turcia, informează cotidianul Hurriyet.

8 afișări
Imaginea articolului Beşiktaş l-a contactat pe Mircea Lucescu. Denizli a renunţat la conducerea tehnică a echipei

Beşiktaş l-a contactat pe Mircea Lucescu. Denizli a renunţat la conducerea tehnică a echipei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Denizli şi-a anunţat plecarea de la Beşiktaş într-o conferinţă de presă ce a avut loc vineri seară. În aceeaşi conferinţă de presă, Yildirim Demiroren a spus că va începe, astăzi, negocierile cu şase antrenori. Aceştia sunt, conform presei din Turcia, Lucescu, Bernd Schuster, Luiz Felipe Scolari, Joachim Low, Felix Magath şi Manuel Pellegrini.

Potrivit Hurriyet, după despărţirea de Denizli, conducerea clubului Beşiktaş s-a întrunit pentru a discuta variantele pentru postul de antrenor şi a ajuns la concluzia că Lucescu este cel mai potrivit. După şedinţă, Yildirim Demiroren l-a sunat pe Lucescu, pe care l-a chemat în Turcia.

"Te aşteptăm urgent la Istanbul. Rezolvă-ţi problemele cu clubul tău şi treci la conducerea tehnică la Beşiktaş", i-ar fi spus oficialul turc lui Lucescu.

Mircea Lucescu i-a răspuns lui Demiroren că mai are un an de contract cu Şahtior Doneţk. "Dacă rezolv problema despăgubirii, aş putea veni", a adăugat el.

Hurriyet menţionează că dacă până la urmă Mircea Lucescu va da un răspuns negativ, Beşiktaş îi va face o ofertă lui Bernd Schuster.

Mircea Lucescu a mai antrenat echipa Beşiktaş în perioada 2002-2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici